2777
2789

خیلی ها میگن نماز خوندن برای خود آدم خوبه 

جدا از اینکه ثواب داره و آرامش روحی میده و مثل مدیتیشنه برای بعضی ها

میخام بدونم واقعا زندگی آدم های نماز خون چه فرقی با بقیه داره و واقعا تاثیر داره ؟

بر فراز قله باور سفر کن   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونیکه هیچ وقت نخونده شاید متوجه نشه ولی اونیکه قبلا خونده و بعد ترک کرده قشنگ‌میفهمه تفاوتش رو و اونیکه قبلا نخونده ولی شروع کرده به خوندن اونم تاثیراتش رو متوجه میشه

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من‌ حال روحیم زیاد خوب نیست

ولی معنویات نجاتم میده همیشه

چون خیلی هم درونگرام حرفامو به کسی نمیگم

سجاده پهن میکنم چادر رنگی یدونه دارم اونو سر میکنم و حس میکنم میرم به آغوش خدا

تا دلم هم بخواد حرف میزنم گریه میکنم قضاوت هم نمیشم .

کسی هم که اهل معنویان نیست بهتره مدیتیشن کنه 🧡

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

اونیکه هیچ وقت نخونده شاید متوجه نشه ولی اونیکه قبلا خونده و بعد ترک کرده قشنگ‌میفهمه تفاوتش رو و او ...

خب برام سواله واقعا

نماز چکار میکنه به جز آرامش و بحث گناه و ثواب 

بر فراز قله باور سفر کن   

نماز خوندن باعث درمان افسردگی و افکار منفی من شد

از برکاتش هر چی بگم‌کم‌گفتم بعد از ۶ سال نازایی وقتی نماز خون شدم خدا بهم دوقلو داد 

وصع مالیمون اوکی شد خداروشکر هزار مرتبه شکر 

اخلاق شوهرم‌بهتر شده

........

نماز خوندن باعث درمان افسردگی و افکار منفی من شداز برکاتش هر چی بگم‌کم‌گفتم بعد از ۶ سال نازایی وقتی ...

اینا از اثرات نمازه ؟

یعنی اگه نمیخوندین باردار نمیشدین ؟ وصع مالی تون خوب نمیشد؟

بر فراز قله باور سفر کن   
اینا از اثرات نمازه ؟یعنی اگه نمیخوندین باردار نمیشدین ؟ وصع مالی تون خوب نمیشد؟

نمیدونم‌به هر حال من حس میکنم گناه باعث میشه آدم آرزوهاش متوقف بشه و نماز نخوندن گناهه و خوندنش باعث شد من غیبت و پر حرفی و گناه هامو ترک‌کنم‌و اینجوری خدا بهم‌کمک‌کرد و البته مثبت اندیش شدم خیلی 

شاید باورش واست سخت باشه 

نماز نخونی کافر به حساب میای 

همین نماز ازگناه دورت میکنه بهشتیت میکنه آرومت میکنه اصلا یه حس خیلییی خوبه 

شاید باورتون نشه بابای من یه عمر نمازنخونده تازگیا متحول شده داره میخونه شصت سالشه...خیلی واسش خوشحالم امیدوارم دیگه ترک نکنه

خب برام سواله واقعانماز چکار میکنه به جز آرامش و بحث گناه و ثواب

از خیلی از چیزا تو رو دور نگه میداره 

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

منم همین حس رو دارممیگم وقتی فرقی نداره چرا بخونم

من تو یه خانواده ی فوق مذهبی به دنیا اومدم و از بچگی تو مسجد بودم و از نه سالگی نماز و روزه مرتب....

ولی چن سالیه نمیخونم 

واقعا میگم خوندن و نخوندنش هیچ تاثیری نداشته برام 

و البته که لطف خدا همیشه شامل حالم بوده و هست چه اون موقع که میخوندم چه الان که نمیخونم

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲