2777
2789
عنوان

اگر غم زیادی رو دلته میتونیم باهم حرف بزنیم 🙂خیلی خواهرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 168 پست
نگو اینجوری عزیزم. چی اذیتت میکنه؟ شرایطو میشه تغییر داد همه چی میگذره سخت ترینام گذشتن

بخداخسته شدم ازبی کس و کاری خسته شدم نه خاله ای نه عمه عمو همش توخونه نه مهمونی هیچی طلاهامو فروختم بابام برام ماشین خریده ولی دلم خوش نیس منم دوست دارم مهمونی برم ازبچگی بی کسی کشیدم همه باما قطع رابطه کردن خیانت بابام افسردگی خودم خسته شدم دیگه توانشو ندارم بسه دیگه بسه😭😭😭😭🥺🥺🥺🥹🥹😟😟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانواده خوبی ندارم

۴۱ سالمه مجرد و باکره هستم

آندومتریوز گرفتم و زده به تخمدانم و ذخیره تخمک هام کم شده و دکتر بهم گفت به خاطر آندومتریوز دارم یائسه میشم(در حالی که مادرم و خاله هام تو ۵۳-۵۴ سالگی یائسه شدن)

هرگز نه عشقی تجربه کردم! نه بوسه ای! نه آغوشی! نه رابطه جنسی! فقط به خاطر خدا

فکر میکردم من گناه نمیکنم خدا خودش بهم یه همسر خوب میده تا با حلال از حرام بی نیاز بشم

اما نداد!

و به همین راحتی تمام سال های جوونی و شادابی من در تنهایی و حسرت گذشت و حالا هم با وجود این بیماری شاید آرزوی ازدواج و مادر شدن رو به گور ببرم!

دلم میخواد یه شب تو خواب بمیرم و دیگه بیدار نشم

خدا از دهنت بشنوه مرسی که گفتی . ما امروز رفته بودیم یه جایی تفریح .داشتم غذا رو اماده میکردم گفتم چ ...

انشالله که هست توی کیف بدید چند تفر نگاه کنن  معمولا گوشه استر پنهان میشه یا شاید هم داخل ماشینه...

من بعد این قضیه ترسیدم رفتم گذاشتمش بانک یه رینگ خریدم

همین میشه؟ یا خدا

نههه من اطلاعی ندارم فقط همینطوری گفتم 😐

خدانکنه همچین چیزی باشه ها.. عزیزدلم نگزان نیاش امیدت به خداباشه

جان چہ مي‌دانست، ازدنیـا چہ خواهدکشید =)
بیماری روحیم تیکه های مامانم ۲۹سالمه مجردم بهم میگه ترشیده بخدا اگه صبرم تموم شه خودمو میکشم😭😭😭

بمیرم برای دلت🥺😓

هرکس گفته غلط کرده .خانوم به این ماهی و کمالات معلومه هرکسی لیاقت شو ندارن همسرت باشه .تو باید کنار آدم لایق و خوبی باشی ❤️😌یکم دیگه صبر کن ببین خدا چی برات کنار گذاشته 

🥺🥺زود زود زود مامانتم دلش شاد میشه مخصوصا وقتی خوشبختی و حال خوبتو ببینه

بخداخسته شدم ازبی کس و کاری خسته شدم نه خاله ای نه عمه عمو همش توخونه نه مهمونی هیچی طلاهامو فروختم ...

دوست و رفیق خوب نداری؟ برو سرکار عزیزم بخدا ماهام سال تا سال همو نمیبینیم. برو همکارا و دوستای خوب پیدا کن حال خودتو خوب کن 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
اولا مامانت اشتباه میکنه و سنی نداری،دوما اینبار گفتنی بگو اگه عرضه داشتی تا حالا شوهرم داده بودی،از ...

بهش بگم میگه چطور خواهرت که ازتو کوچیکتره شوهرکرده توموندی بخداخستم خودم میلی به ازدواج ندارم ازجنس مخالف خوشم نمیاد ولی از فضای سمی خونمون خسته شدم

نههه من اطلاعی ندارم فقط همینطوری گفتم 😐خدانکنه همچین چیزی باشه ها.. عزیزدلم نگزان نیاش امیدت به خد ...

امیدوارم از هر چی بترسی سرت میاد نشه ته این ازمایش . من دخترم۴سالشه جز من کسیو نداره خودم هزارتا کار نکرده  دارم ای خدا

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
خانواده خوبی ندارم۴۱ سالمه مجرد و باکره هستمآندومتریوز گرفتم و زده به تخمدانم و ذخیره تخمک هام کم شد ...

اپ آدم حوا هم هست بعد تخمکارو فریز‌کنین ایشالله خوشبخت شین‌ بهترینانصیبتون‌شه‌ 

امیدوارم از هر چی بترسی سرت میاد نشه ته این ازمایش . من دخترم۴سالشه جز من کسیو نداره خودم هزارتا کار ...

نه نگرانی نداره.. 

درکت میکنم سخته، اما خب پیگیری کنین. امیدت به خدا باشه خدا واقعا خودش معجزه نشون میده دیدم که میگم 🙂💝

جان چہ مي‌دانست، ازدنیـا چہ خواهدکشید =)
بمیرم برای دلت🥺😓هرکس گفته غلط کرده .خانوم به این ماهی و کمالات معلومه هرکسی لیاقت شو ندارن همسرت ب ...

راستش من خودم ازازدواج خوشم نمیاد دوست ندارم شوهرکنم اگه یه روز شوهرکنم بخاطر حرفهای مامانمه یک سال ونیمه پیش عروسی خواهرمه خودم بادوتا گوشام شنیدم فامیل شوهرخواهرم گفت خواهر عروس ترشیدست بعدخندیدند دلم شکست ☹️☹️☹️ 

از کدوم بگم تا الان داشتم گریه میکردم...اخلاقم خیییلی بدشده ولی من مقصر نیستم...خدایا منو بخاطر ناشک ...

چقدر قشنگه که انقدر به خدا مطمینی🥺❤️

گریه هاتو بکن دلت خالی بشه بعدش یه فکری به حال اخلاقتم میکنیم .اصن خانوم به این خوشگلی اخلاق میخواد چیکار😜

خدا حواسش بهت هست ❤️