2777
2789
عنوان

اگر غم زیادی رو دلته میتونیم باهم حرف بزنیم 🙂خیلی خواهرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 168 پست
بیماری روحیم تیکه های مامانم ۲۹سالمه مجردم بهم میگه ترشیده بخدا اگه صبرم تموم شه خودمو میکشم😭😭😭

بازمجروی .من مریضم۱۰ساله .پسرم ۷ساله مریض .حسابی سابیده شدم آبجی .همش بااسترس زندگی کردم .به خداکسی نمیفهمه چی کشیدم .خودخداعالمه .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گم کردم سه روز سکته زدم خداروشکر پیدا شددلتون روشن باشه انشالله پیدا میشه

خدا از دهنت بشنوه مرسی که گفتی . ما امروز رفته بودیم یه جایی تفریح .داشتم غذا رو اماده میکردم گفتم چرب میشه توی کیفم بود . حتی دخترم گفت مامان اینجاست توی کیف گفتم بده بکنم دستم گفت چکارش داری حالا اینجاست . ما در این کیف رو بستیم تا خونه هم باز نشده حالا اومدم می بینم نیست . نزدیک سه چهار ساعت خونه رو زیر و رو کردیم نبود ‌. حالا شوهرم میگه فردا میریم همونجا رو میگردیم ان شا الله پیدا بشه . دلم گرفته خود چیزی گم کردن حس بدی داره  ادم به حلقه ازدواجش هم یه حسی داره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چرا

دلم شکسته🥲

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛  هرگز بخشیده نمیشی🪽🖤🤌🏻

عزیزممم ایشالا که شفا پیدا کنیامیدوارم مرگی که تو ازش میترسی رو خدا نصیب من کنه

خدانکنه گلم . چی اذیتت میکنه ؟ چرا راحت میخوای تسلیم بشی؟

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
😄❤️ای قربون دلت که این خنده از گریه غم انگیز تره خواهرماهم دست کمی نداریم🙂 توکل برخدا صبر ... در ا ...

زنده باشی 

ان شاءالله  بهتربن ها نصیبت🌹💖

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
وقتی نای حرف زدنو دردو دل هم نداری، کجای خطی؟

غم که زیاد میشه از حد میگذره ,زبون آدم بند میاد 

قشنگ انگار بالاترین حد غمه . بی حس و خنثی 🙂

ولی خدا بزرگه این روزام میگذره ❤️

چشم من هرگز ندیده ست آدمی بی درد را 

زندگی رنج مدام است آدمی سرسخت باش✨🤍