2777
2789
عنوان

عکس تولد پارسال ‌‌امسالم کنار هم بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 74 پست
من دل نشکستم عزیزم من بخوام عکس بزارم بهم بگن معمولی یا پایینتر از معلومی باید ناراحت بشم یا دلم بشک ...

درسته

موفق باشید🌱💚

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رک بودن با دل شکستن متفاوته عزیزم سعی کن مرز بین این دوتا رو تشخیص بدی

مرسی از مهربونی😍

حرفش تاثیری رو احساسی که درونت به خودم داره نمیزاره 😘از پارسال قوی تر شدم 

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید
کاربری دومشی؟ یا بهت پول میزنه یقه جر میدی هوم؟ بفهم هرکسی یه نظری داره سایت برای تبادل نظره منم واق ...

هر  کس نظری داره درست ولی واقعا نمیتونی درک کنی اینجوری حرف زدن در مورد زیبایی اونم با ی دختر جوان چه تاثیری میزاره؟ رک بودن همیشه هم خوب نیست.خیلی وقتها میشه تلخ زبانی و نیش زدن.نهایتش میتونی بگی معمولی یا بهتر بیانش کنی زهرش گرفته بشه. پشت این اکانت ها ی آدم نشسته با حس های مختلفی مثل هممون نه هوش مصنوعی. یکم دلتو بزرگتر کن.

مرسی از مهربونی😍حرفش تاثیری رو احساسی که درونت به خودم داره نمیزاره 😘از پارسال قوی تر شدم

واقعا بنظر من قشنگی😍بدون اغراق 

آفرین عزیزم کاش همه خانوم ها اعتماد به نفس داشتن

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
واقعا بنظر من قشنگی😍بدون اغراق آفرین عزیزم کاش همه خانوم ها اعتماد به نفس داشتن

من برای اعتماد به نفسم امروز 

خیلی روی خودم و تروماهام کار کردم 🌸این افتخارم 

من برای اعتماد به نفسم امروز خیلی روی خودم و تروماهام کار کردم 🌸این افتخارم

دمت گرم

آدم خیلی وقتا بعد از سختی ها و نشدن ها و همین زخم های زندگیشه که رشد میکنه

تراپی رفتی یا کتاب خوندی؟

دمت گرمآدم خیلی وقتا بعد از سختی ها و نشدن ها و همین زخم های زندگیشه که رشد میکنهتراپی رفتی یا کتاب ...

هر دو بیشتر تراپی

هر دو بیشتر تراپی

تراپی فوق العادست

خداروشکر که الان حالت خوب شده عزیزم 

دیگه اجازه نده کسی این آرامش و حال خوب رو به هم بزنه

😕 بخدا دروغ نمیگم من عادت ندارم تعریف الکی کنم خود اسی یه نظر سنجی بزاره تاپیک قفل کنه ببین نظر واق ...

حالا به به و چه چه بلد نیستی،دلسرد هم نکن،میدونی تعریف از یه خانوم چقدر روی روحیش تاثیر داره؟؟

شاید در نظر شما ایشون معمولی رو به پایین باشه،ولی در نظر بقیه خوب باشه

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
حالا به به و چه چه بلد نیستی،دلسرد هم نکن،میدونی تعریف از یه خانوم چقدر روی روحیش تاثیر داره؟؟شاید د ...

نمیدونم دیگه چی بگم به شما عکس میزارین منتظر هرجور نظری باید باشین

کسی که تعریف داشته باشه دریغ نمیکنم دخترای خوشگلم زیاد دیدم تو سایت  از صدبار بیشتر تعریف کردم ازشون واقیعت نه الکی  نگفتم زشته یا چندشم شد که روحیش آسیب ببینه تا قیامت که آدم جوون نیست بلاخره سنی خورده چهره معمولی یا از معمولی پایینر فحش نیست کسی روحیش آسیب ببینه یا دلش بشکنه

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
نمیدونم دیگه چی بگم به شما عکس میزارین منتظر هرجور نظری باید باشینکسی که تعریف داشته باشه دریغ نمیکن ...

من عکسهام بدون هیچ فیلتری و آرایش قبلی گرفتم 

چون واقعا همین جوری اعتماد به نفس دارم 

وگرنه خیلی جاها مدل رنگ مو و کلاه و میکاپ بودم 

ولی تمایل نداشتم عکس آتلیه با مو بلوند و میکاپ بزارم !

2810