بالغ مدیر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1370 عنوان عکس تولد پارسال امسالم کنار هم بیان | مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 74 پست بگین واقعا خیلی سرحال تر شدم یا نه؟؟همه میگن روز به روز بهتر میشم 😅😅 از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید 1403/08/09 | 08:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پلوپز عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 1013 خب قطعا از همه ما خوشگلتر میلیون ها نفر هستایشون هم فارغ از اعتماد به نفس داشتن واقعا درست فکر میکن ... به نظر من معمولیه خیلی خاص نیست نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد
بیحوصله۱۰۰ عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 2911 خب قطعا از همه ما خوشگلتر میلیون ها نفر هستایشون هم فارغ از اعتماد به نفس داشتن واقعا درست فکر میکن ... خب به چشم یه عده یه یکیش شما باشی شاید باشه سلیقه هر آدمی متفاوته میشه همه یکی باشه نظرمون؟ 🧿🧿🧿🧿🧿🧿
پلوپز عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 1013 نور توی عکس خیلی تاثیر داره نور هردو عکس متفاوته نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد
loosnonor عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 74225 چرا توجه کننن؟ از خودت بپرس این سئوال رو یا خیلی آدم سمی و تلخی هستی یا اینکه دنبال توجهی
بیحوصله۱۰۰ عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 2911 به نظر من معمولیه خیلی خاص نیست منم نظرم همینه ناراحتن که چرا چشا قلبی نشد بهههه بهههه چههه چههه دم صبحی نکردی 🧿🧿🧿🧿🧿🧿
پلوپز عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 1013 منم نظرم همینه ناراحتن که چرا چشا قلبی نشد بهههه بهههه چههه چههه دم صبحی نکردی ببین من نزدیک به ۱۴ ساله اینجام کافیه یه نفر یه چیزی بگه بقیه رونده راه اون میشن هر کسم خلاف نظرشون نظر بده میپرن بهش کلا جدی نگیر اینجارو نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد
about_hasti عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 31379 خب به چشم یه عده یه یکیش شما باشی شاید باشه سلیقه هر آدمی متفاوته میشه همه یکی باشه نظرمون؟ رک بودن با دل شکستن متفاوته عزیزم سعی کن مرز بین این دوتا رو تشخیص بدی «از رها کردن نترس…هیچکس نمیتواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمیتوانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
بیحوصله۱۰۰ عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 2911 از خودت بپرس این سئوال رو یا خیلی آدم سمی و تلخی هستی یا اینکه دنبال توجهی کاربری دومشی؟ یا بهت پول میزنه یقه جر میدی هوم؟ بفهم هرکسی یه نظری داره سایت برای تبادل نظره منم واقعیت گفتممیخواست نظر مخالف نشنوه مینوشت فقط تعریف کنان بیان وسطنمیدونم چرا نمیفهمین رپ الکی نزنین تا قهوه ای نشین عجبا 🧿🧿🧿🧿🧿🧿
پگاهم۷۰ عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 51 عزیزم همیشه زندگیت مثل لبخندزیبات شیرین و پر از روزهای شاد باشه .
loosnonor عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 74225 کاربری دومشی؟ یا بهت پول میزنه یقه جر میدی هوم؟ بفهم هرکسی یه نظری داره سایت برای تبادل نظره منم واق ... منم نظرم رو در مورد تو گفتم ،عیییین خودت تلخ و رک ،پس حرص نخور
بیحوصله۱۰۰ عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 2911 ببین من نزدیک به ۱۴ ساله اینجام کافیه یه نفر یه چیزی بگه بقیه رونده راه اون میشن هر کسم خلاف نظرشون ... نه عزیزم برام مهم نیس نظرشون میزارم به حساب کاربری دوم استارتر 🧿🧿🧿🧿🧿🧿
بیحوصله۱۰۰ عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 2911 رک بودن با دل شکستن متفاوته عزیزم سعی کن مرز بین این دوتا رو تشخیص بدی من دل نشکستم عزیزم من بخوام عکس بزارم بهم بگن معمولی یا پایینتر از معلومی باید ناراحت بشم یا دلم بشکنه مگه همه آدمای زمین باید خوشگل باشن 🧿🧿🧿🧿🧿🧿