2777
2789
عنوان

ممکنه سونو اشتباه کرده باشه

351 بازدید | 33 پست

من ۴ هفته و یکروزم بود که سقط داشتم، فرداش رفتم سونوگرافی (مرکزی رفتم که تازه تاسیس و دستگاهاش پیشرفته به نظر میرسید) تشخیص داد که یک تکه خون داخل رحمم دیده میشه، بعد از سه روز دوباره رفتم دکتر(دکتر تقریبا خوب ولی دستگاه سونو بسیار داغون) گفت من ساک حاملگی میبینم. به نظرتون کدوم درست میگند؟ هر کدوم کار خودشون توجیه می کنند و گردن نمی گیرند. سونو میگه من اشتباه نمیکنم مگه میشه نباشه بعد تشکیل بشه و دکتر هم میگه که سالمه. بخدا دارم از استرس خفه میشم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چقدر عجیب اگه سقط کردی و خونریزی زیاد داشتی چجوری الان ساک داری؟ بنظرم یه هفته دیگه باز برو سونو ...

بله خونریزی و لخته و دفع یک تکه گوشتی، رفتم سونو گفت بقایا داری ولی متفورمین داد که برای دفع کیست میدند، دوباره رفتم دکتر که داخل مطبش سونو داشت ساک حاملگی رویت شد. 

بله خونریزی و لخته و دفع یک تکه گوشتی، رفتم سونو گفت بقایا داری ولی متفورمین داد که برای دفع کیست می ...

اگر حامله بودی خدا میخواد ک این بجه بمونه معجزست اینی ک تو میگی دیگه نندازش 

میخواد زندگی کنه ببین انگار داره میجنگه دنیا بیاد 

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله خونریزی و لخته و دفع یک تکه گوشتی، رفتم سونو گفت بقایا داری ولی متفورمین داد که برای دفع کیست می ...

ببین من خیلی سردرنمیارم ولی یه لحظه به ذهنم رسید شاید دوقلو بوده یکیش دفع شده یکیش مونده. نمیشه؟

2810