2777
2789
عنوان

میشه بیاین نظرتون رو بگید که چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 46 پست
داستان زندگیم خیلی طولانی و پر پیچ و خمه این روزا خیلی با حرفاشون دارن بقیه اذیتم میکنن دعا کن برام ...

لقه بقیه هرکسی هرچیزی گفت بگو حیف نیست بچه رو بیارم همچین فامیلاییو ببینه ولی خداشاهده بارداری چون منم علائم تورو داشتم هیچ اخلاق جدیدی نداری؟ 

پرخوری نمیکنی ؟

کم خوری نمیکنی؟

قفلی نمیزنی رو چیزی؟

حالت افسردگی نداری؟

یا اینکه یهویی آشی چیزی دلتون نمیخواد

چون من وقتی نمیدونسم خواب آش رشته دیدم صبحش دیدم باردارم و گفتم اش رشته میخوام😂

منم خواهرم بعد چند سال بچه دار شد بهش گفتم حامله ای ازم خندید بعد واقعا حامله بود هنوزم میخنده میگه ...

انشاالله واقعا همچین حسی خیلی حس عالی هست انشاالله همه منتظرت تجربه ش کنن انشاالله کنم باردار باشم بیام اینجا بهت خبر خوب بدم فدداات

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لقه بقیه هرکسی هرچیزی گفت بگو حیف نیست بچه رو بیارم همچین فامیلاییو ببینه ولی خداشاهده بارداری چون م ...

والا پرخوری که میکنم نمی‌دونم چرا سیر نمیشم قبل اینجوری نبودم و حالت افسردگی قبلاً هم داشتم الآنم دارم آره دلم حلوا میخواست مامانم درست کرد برام خوردم به جز امروز که زیر دلم تیر می‌کشه هی دیگه هیچ علایمی ندارم

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
والا پرخوری که میکنم نمی‌دونم چرا سیر نمیشم قبل اینجوری نبودم و حالت افسردگی قبلاً هم داشتم الآنم دا ...

به خدا ک بارداری 😂😂😂منم هرچییی میخوردممممم سیر نمیشدم اصلا نمیفهمیدم کجام میره 

به خدا ک بارداری 😂😂😂منم هرچییی میخوردممممم سیر نمیشدم اصلا نمیفهمیدم کجام میره

ای جانم🥰انشالله انشاالله نمی‌دونم انشاالله خدا از دهنت بشنوه و باردار باشم فقط ترشح  قهوه ای و زیر دلم تیر می‌کشه یه حالیم کرده 

ترشحت ژله ایه ؟

نمی‌دونم ژله ای چطور میشه ولی از ایناست که ترشح معمولی هست که شیری سفیده فکر کن اون قهوه ای باشه

اوایل بارداریته زیر چشات یکم کبود نشده؟یا همش نمیخوابی ؟

چرا یکم کبوده انگار چرا صبح ها اصلا دلم نمی‌خواد از جام بلند بشم نمی‌دونم والا انشاالله توهم خودم نباشه و باردار باشم خدا از دل و دهنت بشنوه عزیزدلم خدا تو دلی نازت رو برات نگه داره و دومادش کنی🥰

چرا یکم کبوده انگار چرا صبح ها اصلا دلم نمی‌خواد از جام بلند بشم نمی‌دونم والا انشاالله توهم خودم نب ...

۳ روز ۴ روز دیگه برو ازمایش بتا بده ایشالله که مثبته فداتشم گلم ❤️

۳ روز ۴ روز دیگه برو ازمایش بتا بده ایشالله که مثبته فداتشم گلم ❤️

چشم انشاالله خیلی دعام کنیاااا

چیشد؟؟؟؟؟؟؟ 🥲🥲

سلام عزیزم والا الان شوهرم رفت گرفت ادرار اول صبح نبود ولی زدم اول گذاشتم تو لیوان یکبار مصرف از این بی بی چک روژان خودکاری بود گذاشتم همون لحظه که داشت می‌رفت قرمز شد دوتا خط بعد خط سی منفی شد و پخش شد نمی‌دونم یعنی چی🥲🥲🥲

2810