2777
2789

بنظرت کنکوری موفق چقد احتمال داره الان اینجا باشه به همون درصد احتمال بده که بیاد بهت بگه پشت کنکور مونده و پزشکی و دندون میخونه پس اینکه کنکور بده و کنکور نده رو در نظر نگیر

دور و بر من هستن با دوسال چهارسال شش سال پشت موندن به ارزوشون رسیدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امسال سال اخریه ک کنکور میدم

نصیحت دومم اینکه خودتو محدود نکن به یه رشته خاص مثلا نگو من حتما باید دندون بیارم خیلی چیزارو از دور میبینی شاید رفتی و فهمیدی استعدادت تو این نیست منم به عشق دندون پشت موندم ولی الان رشته ی خودمو به هزارتا دتدونم نمیفروشم چون واقعا دوسش دارم 

پس تعصب به یه سری رشته ها نداشته باش تلاشتو بکن و بگو هرچی خدا بخاد و هرچی صلاحم باشه چرا که خدا بیشتر از منو تو اگاهه 

2805
بنظرت کنکوری موفق چقد احتمال داره الان اینجا باشه به همون درصد احتمال بده که بیاد بهت بگه پشت کنکور ...

انقدری ک پشت کنکوریا به جمله هنوز دیر نشده ...تو از بقیه عقب نیستی و ... نیاز دارن به هیچی نیاز ندارن🥲

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
بنظرت کنکوری موفق چقد احتمال داره الان اینجا باشه به همون درصد احتمال بده که بیاد بهت بگه پشت کنکور ...

دوس دارم راجب اشتباهاتی ک تو تایم کنکور داشتن بگن ک انجام ندم و از این قبیل 

در کل مسئله پشت موندن نیست

سرررررررر جدتون لایک نکنید
نصیحت دومم اینکه خودتو محدود نکن به یه رشته خاص مثلا نگو من حتما باید دندون بیارم خیلی چیزارو از دور ...

موفق باشیدد 

بله درسته 

انشالله صلاحمون رقم بخوره

سرررررررر جدتون لایک نکنید
چه رشته ای بودی عزیزم نیازی نبود انصراف بدی میتونستی در کنار دانشکاهت بخونی چون محرومیت هارو برداشتن

فیزیک مهندسی 

بله متاسفانه اخبار برداشتن محرومیتشون رو مثل نوش دارو بعد از مرگ سهراب منتشر کردن نه فقط من... از عده کثیری پول انصراف گرفتن و هیچ جا صداش در نیومد 😂 

پایم خیلی ضعیفه ...تایمم کلا باید برای کنکور باشه رشتم  بی نهایت سنگین و سنوات خوره صلاح به مرخصی ترم مهر نبود  

از طرفیم ترمیم معدل با امتحان های ترم بهمن یکی می شد 

به تازگی گفتن محرومیت برداشتن چند سالی بود نبود راحت بودن مردم ...امسال یک خبر دادن بیرون ک قانون محرومیت برگشته و مجداد حدود یک هفته پیش اصلاحش کردن 

من فرم انصرافم رو قبل از انتخاب واحد اواسط شهریور پر کردم 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
حالا مثلا ما ک یه سال دوسال زودتر دانشگاه رفتیم به چی رسیدیم

والا منم دانش آموز جهشی بودم متولد 85 ام انصراف از دانشگاه و کنکور خوندنم قمار با زندگیمه😅خیلی حرفای خانواده اذیتم می‌کرد 😔😭

خدا ازشون نگذره با بچه های مردم بازی میکنند

🥺🥲

قانون محرومین فقط برای روزانه نیست مگه

بله فقط برای روزانه بود 

امسال خواستن برگردونن که ظاهرا برگشت قانون محرومیت به سال آینده موکول شد و هنوز تصمیم نهایی نگرفتن ازش 

2810