وارد بازی کنکور نشین ۹۰ درصد رتبه برترا که میان از تجربیاتشون تو کانونا میگن کاملا دروغه امکاناتو بهونه نکنین سعی کنین اگه روحیه ضعیفی دارین بیشتر از یه سال پشت کنکور نمونین
گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره بچه ها نخندینا ....🖤 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
نصیحتم اینه پشت کنکور نمون الان که رفتم دانشگاه فهمیدم چقدر به خودم ظلم کردم پشت موندم
چه رشته ای میخونین؟
این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره بچه ها نخندینا ....🖤 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤