2777
2789

منم ۳۹ سالمه الان یه بچه مدرسه ای دارم کلی مسئولیت دارم

منظورت رو نفهمیدم یعنی چی که میگی ۳۸ سال بچه است

مگر اینکه عقب افتاده ذهنی باشه صغیر باشه در این صورت ۶۰ سالش هم باشه صغیر و بچه محسوب میشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

(مادر) ۱۸ ساله دیگه کودک همسر بوده که تو ۱۸ سالگی دو تا بچه هم داره

مثال زدم عزیزم

ملاک بچه بودن به سن و فهم و شعوره 

نه به موقعیتی که توش هستیم 

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
تا ٤٠ سالگی عقل انسان کامل نمیشه

بگو چرا این سوالو میپرسی تا بهت بگم از چه نظر

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           
من۲۸ سالمه اما انقد روحیه وکودک درونم فعاله که فک میکنم تازه ۱۸ ساله شدم ،حتی۸۰ سالمم بشه همینم چون ...

دقیقا منم ۴۰سالمه ولی اصلا عدد و رقم برام مهم نیست و همیشه میگم من تو ۲۰سالگی گیر افتادم 

ولی واقعیت اینه که فیزیولوژی بدن خیلی به احساس ما ربطی نداره

یعنی اینطوری نیست که حالا من چون احساس خوبی از خودم دارم و توسن ۴۰سالگی شاد و سلامت زندگی میکنم مثلا یایسگی و عواقب اون دامنگیر من نشن. یا سلولهای بدنم پیر نشن ….

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
اره بزرگیم😁😁 ولی میانسال و مادربزرگ نیستیم کودک درونم هم زنده س

میانسال خب مال این سن نیست هرکس اینو میگه مغزش تاب داره🤣

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷