2777
2789

من باتوجه به شرایط و اینکه قراره کجا لباس و بپوشم اول خودم فکر می‌کنم و ایده ای از مدل به ذهنم میرسه بعد تو نت سرچ می‌کنم اون سبکی ها رو میبینم و بعد میرم خرید اصولا از برند می‌خرم چون هم جنسشون بهتره و هم کیفیت ظاهری بعد کلی میگردم تا چیزی که تو ذهنم بود و پیدا کنم خیلیا اینجورین که بی هدف می‌رن خرید و چیزایی می‌خرن که بعدا خوششون نمیاد و هیچ وقت نمی‌پوشن ولی با سبکی که من گفتم هم استایلت متفاوت و خاصه هم خودت عاشقشی 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
من یبار گرون و برند خرید تو اب رفت عین یبار مصرف‌شد ۳ سال پیش ۲ میل و ۲۰۰ گرفتم ک کلی پولش بود و فقط ...

خب برندش احتمالا خوب نبوده من مثلا وقتی از برند x می‌خرم و راضیم اولویتم و میزارم اون 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 
دقیقا من میرم میخرم بعد ک اومدم خونه پشیمون میشم و نمیپوشمش😑

منم تجربه اینجوری دارم اصلا عذاب وجدان میگیره آدم یا فکرش پیش یه لباس دیگس

2804
فقط عکس

از چی عکس بدم 😂😂

خب برندش احتمالا خوب نبوده من مثلا وقتی از برند x می‌خرم و راضیم اولویتم و میزارم اون

خب چه برندی بیشتر مدنظرته ؟؟ 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند 
اعتماد بنفس اگر شخص بود😁😁

من خواستم تجربم و بگم وگرنه شما منو نمیشناسید که بخوام الکی اعتماد به نفسم بالا ببرم 

منم تجربه اینجوری دارم اصلا عذاب وجدان میگیره آدم یا فکرش پیش یه لباس دیگس

شوهرم موقع خرید همش غر میزنه بهم مسگ تو بلد نیستی لباس برا خودت انتخاب کنی بی سلیقه ای🤦‍♀️

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂یک دل و هزار دل حسرت🕊🍂
2805
من خواستم تجربم و بگم وگرنه شما منو نمیشناسید که بخوام الکی اعتماد به نفسم بالا ببرم

عزیزم شوخی کردم قصدم ناراحت کردن شما نبود عذرخواهی میکنم حق باشماست 🙏

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
خب چه برندی بیشتر مدنظرته ؟؟

لباس زمستونی کوتون خوبه و پیرگاردین خوبه زارا اگه پیدا شه عالیه ال سی وایکیکی واسه لباس تو خونه ای خوبه جین وست اینا تاحالا لباس نخریدم که از جنسش راضی نباشم  

عزیزم شوخی کردم قصدم ناراحت کردن شما نبود عذرخواهی میکنم حق باشماست 🙏

عذر چی دورت بگردم 🤍

2801