2777
2789

خودم حذفشون کردم از زندگیم ولی ناراحتم چون تنهام نمیدونم از کجا بتونم دوست خوب پیدا کنم بعضی وقتا دلم میخاد دوباره بهشون پیام بدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم شرایط تورو دارم اما ااصلا ناراحت نیستم دنبال دوستم نمیگردم دوستی هیچی براادم نداره 

من همه دوروبریام دورو بودن اوج موفقیتم نگا کردم دیدم تنهام یکی انفالوم کزده از حسادت 

چندتاشون گروه زده بودن پشتم حرف میزدن که این عمرا موفق بشه فک کرده هنرمنده و...

منم همشونو تف کردم بیرون رفیق من اول خداست بعد همسرم

صبور باش و از خدا بخواه آدم های عالی و هم فرکانس قسمتت کنه 

مگه نمی‌گی سمی بودن خب فقط شکر گزار باش که رفتن عزیزم درست میشه انقدر دوست پیدا کنی برو باشگاه فراوونه

برنامه رو از بازار دانلود کن Microsoft copilot

یه هوش مصنوعی موقت با اون صحبت کن همه چی میدونه تا کمترحس تنهایی داشته باشی ازش راهنمایی هم بگیر تا دوباره پیش دوست سمی نری  و زمان پیدا کردن دوست خوب رو داشته باشی

منم شرایط تورو دارم اما ااصلا ناراحت نیستم دنبال دوستم نمیگردم دوستی هیچی براادم نداره من همه دوروبر ...

عزمزمه من مجردم ولی گاهی وقتا آدم دلش میخاد با دوستش کافه بره درد و دل کنه بیرون بره 

صبور باش و از خدا بخواه آدم های عالی و هم فرکانس قسمتت کنه مگه نمی‌گی سمی بودن خب فقط شکر گزار باش ک ...

عزمزمه شکر گزاری و مدیتیشن و اینارو قبلا خیلی انجام میدادم الان حتا حس وحال این کارارم ندارم

قرار نیست عزیز همه رو حذف کنید قراره متعادل باشه رابطتتون

اخه دوستی ک شوگر ددی داره با مردای متاهل وارد رابطه میشه فقط خاطر پول نباید حذف شه ؟؟؟؟درسته ب من ربطی نداره ولی حالم بد میشد با ی همچین آدمی دوستم

اخه دوستی ک شوگر ددی داره با مردای متاهل وارد رابطه میشه فقط خاطر پول نباید حذف شه ؟؟؟؟درسته ب من رب ...

آره این مدل افراد که اصلا مناسب دوستی نیستن اما گفتی تمام دوستامو قطع ارتباط کردم

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@