2777
2789
عنوان

پسرممم ابرو برام نذاشت

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 61 پست
وای🤣🤣🤣

بخدا یه حرفایی میزنه ادم نمی دونه بخنده یا حرص بخوره 

چند وقت پیش هم به دخترم می گفت تو فقط یه بابا داری؟

دخترمم گفته اره مگه تو چندتا بابا داری 

اونم گفته ۵ تا بابا دارم 🤣

طفلک خواهر شوهرم آسی شده از دستش

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

پسر منم خیلی بامزه هست😅 شش سالشه مادرشوهرم با من شوخی میکرد با حالت دعوا صحبت میکرد یهو پسرم گفت با مامانم درست صحبت کن اگه زحمتی نیست😐😉😍

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای جانم بابا کاش مال ماهم به همینا ختم میشدالان مادرشوهرم فکر میکنه من یادش دادم دیگه

همینا نیست والا،دختر عمه ی شوهرم تو سن بلوغ بود پسرم ۴ سالش بود یهو برگشت به دختره گفت دماغت چه گنده شده 🤐🤐 

تا بزرگ بشن پیر میشیم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
خوب خواهر من داری ظرفها را میشوری نگو آدم باشه کافیه تا بچه یاد نگیره😁😁😁😂😂😂😂😂

اره ینی خاک تو سرمن 

من نمیگم پیش این شیطون رعایت میکنما

حالا نمیدونم چی شده ک

هی باباش پرسید چرا این حرفو زدی پسرم؟؟ 

اونم هی تکرار میکنه حرفشو

میگه اسباب بازی نمیخوام آدم باشه فقط😑

ففط اون قسمت طلا رو کی یاد گرفتعپدر مادر نمونه به شما میگن😐

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بابا با دوستای همسرم رفتیم سفر تو ماشین دراز کشیده بود خودم دیدم خواب بود من یه شوخی با همسرم کردم 

پیاده شدیم سریع پسرم به دوست شوهرم گفت بعد گفت دوست شوهرم گفت بابا مامانت همیشه باهم میخندن و شوخی میکنن پسرم گفت آره آخه بابام ....🤕😭😭😭😘😘

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
یا خداااا😂😂😂😑بچه نیستن کهپسر منم به مربی مهد گفته بود مامانم فرشامونو فروخته بریم شمال پول نداری ...

🤯😮😬🤦‍♀️😂

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️بابا با دوستای همسرم رفتیم سفر تو ماشین دراز کشیده بود خودم دیدم خواب بود من یه ...

ببخشید استیکرای آخر اشتباهی دستم خورد و ویرایش هم نشد🙏🏻

🤦🤣🤣🤣

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشجو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              

🤣🤣🤣

باورت نمیشه تا الان سه چهار بار دوست شوهرم دعوتمون کرده نرفتم دیگه روم نمیشه نگاهشون کنم😢😭

اره ینی خاک تو سرمن من نمیگم پیش این شیطون رعایت میکنماحالا نمیدونم چی شده کهی باباش پرسید چرا این ح ...

چقدر تو منی

وااااییی😂😂😂😂

از طرف من بوسش کن بگو خاله گفته همین فرمون برو جلو😍😍😍

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم