2777
2789
عنوان

الان فهمیدم شوهرم حساب گوگلم رو هم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 24 پست
طلا که پاکه چ منتش به خاکه

نفهمیدی که نمیخوام چتامو با مادر خواهرم بخونه چون با اونا مشورت کردم وکیل بگیرم و یکسری اقدام انجام بدم 

اگه بازم برنامه دیگه ای هکم کنه میفهمه و سریع همه چیو میزنه به اسم کسی دیگه مثلا مادرش و سر من بعد این همه سال زندگی بی کلاه میمونه

چرا به باد !!! زندگیه دیگه باید بگذره ! همه یک دوران سخت و تنش دارن !! اما میگم بهتره بجای این رفتار ...

ببین آنقدر یهویی از این رو به اون رو شد زندگیم 

که الان هولم نمی‌دونم چیکار کنم 

انگار هزار کار نکرده دارم 

...برای کنکور میخونم یه رشته خوب قبول شم در کنارش تدریس زبانمو ادامه میدم فقط این کنکور یه رشته خوب قبول شم تمومه ....طلا ها رو هم میفروشم و فقط به خودم میرسم تا وقتی که موعدش برسه و پدرش رو دربیارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نفهمیدی که نمیخوام چتامو با مادر خواهرم بخونه چون با اونا مشورت کردم وکیل بگیرم و یکسری اقدام انجام ...

نگران نباش ، هرچیزی بنامش باشه از یک سال قبلش هم به نام کسی دیگه زده باشه توقیف میشه

نگران نباش ، هرچیزی بنامش باشه از یک سال قبلش هم به نام کسی دیگه زده باشه توقیف میشه

این زرنگه و کلی فامیل و آشنا همه جا دارن 

سرم کلاه می‌ره اگه دستمو بخونه 

تو شهرداری دادگاه بیمارستان پزشک قانونی هرجا بگی فامیل و پارتی دارن

ببین آنقدر یهویی از این رو به اون رو شد زندگیم که الان هولم نمی‌دونم چیکار کنم انگار هزار کار نکرده ...

بهترین تصمیم همینه. هرگز نگو زندگیم به باد رفت

تو که از آینده اطلاعی نداری. شاید همین روزا باعث شه آدمی از دل این مشکلات در بیاد که باعث حسرت بقیه و افتخار بچه ی خودش بشه. هیچکی از درست تلاش کردن بی نتیجه نمونده. این مرد رو هم بسپر دست همون عملیای پیزوری دوازاری.

بهترین تصمیم همینه. هرگز نگو زندگیم به باد رفتتو که از آینده اطلاعی نداری. شاید همین روزا باعث شه آد ...

دقیقا .. ولی نمیخوام جوری پیش بره که حاصل از خودگذشتگی هامو یه داف عملی پیزوری بیاد نوش جان کنه 

چون اون موقع از ته ته دلم میسوزم و آتیش میگیرم نمیخوام دم به تله بدم و دستمو بخونه الان اون فکر میکنم من با حرفاش قانع شدم و پیگیر نیستم 

دقیقا .. ولی نمیخوام جوری پیش بره که حاصل از خودگذشتگی هامو یه داف عملی پیزوری بیاد نوش جان کنه چون ...

خوبه پس.

امیدوارم بزودی یا همسرت سر براه بشه یا با تمام حق و حقوقت بری دنبال خوشبختی و آرامش.

نفهمیدی که نمیخوام چتامو با مادر خواهرم بخونه چون با اونا مشورت کردم وکیل بگیرم و یکسری اقدام انجام ...

خب چرا حذف نمیکنی

تلفنی با مامانت اینا حرف بزن یا وقتی میری خونه شون