2777
2789
عنوان

خانومای شاغل ب خصوص معلما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 11329 بازدید | 473 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای نفر اول بودید چرا قبول نشدین تو مصاحبه🥺من میترسم انتخابات شرکت نکردم مصاحبه قبول نشم حالا از ...

قبولی برا استخدامی غیرقابل پیش بینی هست من خودم با کلی سابقه فعالیت فرهنگی و بسیجی توی نهادهای زیرنظر سپاه و حتی منشی حوزه های انتخاباتی کمترین نمره از گزینش رو بهم دادن! امسال توی مرحله ارزیابی خیلی حق خوری شد

اره منم ترسم از مصاحبه س وگرنه کتبی قبول شدن کاری نداره حس میکنم مصاحبه پارتی میخواد😑😑درسته ۹،۱۰ ا ...

برا شما که توی شهر خودت هستی و رفت وآمد طولاتی برا رسیدن به محل کار نداری شاید بصرفه اما خیلیا هستن که تا دوسال اول استخدام میفرستنشون حومه شهر و کلی هزینه رفت و آمد باید بدن! 

امروز یکی از بچه های دبیری زبان که مجرد بود میگفت پایه حقوق برامون 9 تومن زدن که با احتساب بیمه و کسورات 7 تومن برام واریز میشه!! من بخاطر رشته م مجبورم دبیری بزنم وگرنه خواهرم با لیسانس حسابداری استخدام اداره دولتی شده و از ماه اول 18 تومن بش میدن

عزيزم از روش خوندنت ميگي و چ برندي رو استفاده كردي؟ خلاصه جامع خوندي يا منابع ؟

من بار دومم بود آزمون میدادم و این سری فقط وفقط از خود منابع اصلی استفاده کردم و بااینکه خرید کتاب ها برام هزینه بردار بود اما سعی کردم بجای پی دی اف از روی کتاب بخونم چون اینجوری سرعت مطالعه ت خیلی میره بالا

نکته بعدی و مهم این هست که سه هفته پایانی مونده به آزمون رو حتمـــــا تمام چیزایی که خوندی رو خط به خط مرور کنی! رمز موفقیت برا اول شدن توی کتبی مطالعه پیوسته و مداوم هست

قبولی برا استخدامی غیرقابل پیش بینی هست من خودم با کلی سابقه فعالیت فرهنگی و بسیجی توی نهادهای زیرنظ ...

تو مصاحبه چیا میپرسن ؟ شما که موارد فرهنگی عقیدتیتونم مثل اینکه بدون اشکالو ایده آل بوده😳

من بار دومم بود آزمون میدادم و این سری فقط وفقط از خود منابع اصلی استفاده کردم و بااینکه خرید کتاب ه ...

امسالم شما با وجود شرایطی که سال گذشته باعث رد شدنتون شده، باز آزمون رو شرکت میکنید؟ 

من تهرانم نیاز نیس جابجا لشم ولی واقعا منطقی نیس بخاطر حفوق معلمی مهاجرت کنن تهران

اکثر کسایی که از سایر استان ها تهران رو انتخاب میکنن بخاطر این هست که از رقابت شدید و نتیجه نگرفتن از آزمون و بیکاری توی شهرشون ناامید شدن! 

تهران چون تنوع شغلی بالایی داره رقابت برا آزمون های استخدامی توش کمرنگه مثلا من خودم با نمره الانم برا تهران قبول میشدم اما برا حومه شهر خودم نه! 

شما هم اگه خوب بخونی قبول میشی حتما

تو مصاحبه چیا میپرسن ؟ شما که موارد فرهنگی عقیدتیتونم مثل اینکه بدون اشکالو ایده آل بوده😳

سوالات معمولی درحد احکام و اعتقادات و همکاری با ارگان های بسیج براشون مهمه

متاسفانه اون روزی که من رفتم برا گزینش بخاطر حجم بالای شلوغی حوزه ارزیابی برا هر داوطلب فقط درحد 25دقیقه وقت میذاشتن و همین گزینش سرسری باعث میشه گزینشگر نتونه درست امتیازدهی کنه

فرض کن نمره عمومی من بااینهمه سوابق با یکی از دخترخانم های اهل تهران که میگفت حتی کارت بسیج هم نداشتم یکسان بود😓

من بار دومم بود آزمون میدادم و این سری فقط وفقط از خود منابع اصلی استفاده کردم و بااینکه خرید کتاب ه ...

شما نوين استخدام استفاده كردين ميدونيد خوبه يا نه؟

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲

همينجا از خيليا پرسيدم با همين خلاصه ها خوندن و قبولم شدن مثلا همين چار خونه و مدرسان كه تازه خيلي هم خلاصه هست 

منم بار اولمه تو تهرانم نميتونم منابع اصلي هم بخونم ميخوام همين خلاصه ها رو بخونم 

به نظرت موفق ميشم؟ البته مطالعه پي در پي و تست زياد

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲