2777
2789
عنوان

خانومای شاغل ب خصوص معلما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 11330 بازدید | 473 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون فعلا قصد بارداری ندارم نرفتم دنبالش ولی شیش ماه رو دیدم که گرفتن احتمالا تا یکسالم بشه . زن دایی ...

چه خوب😍اینو نمیدونستم من حاضرم دوسالم مرخصی بدون حقوق بگیرم ولی نه شغلمو از دست بدم نه بچه کوچیکمو الان تنها بذارم

من چند وقت پیش ی تاپیک دیدم برای همین آموزگاری گفتن ما از روستا قبول شدیم من سر در نمیارم اون چطوری ...

اره عزیزم لیسانس میخواد..حالا پیگیری کنه شاید تا اونموقعی ک لیسانس بگیره هم سنش مجاز باشه

به نظرم کار آزاد بهتره حداقل در مورد منچون رختی که تن معلم ها می کنن با عقایدم جور نیستدلم نمی خواد ...

نه عزیزم همه اینطور نیستن اینجوری فک نکن..امیدوارم موفق باشی عزیزم

دوره ی راهنمایی وقتی توی یک مجلس عروسی معلم پرورشی حجابی مون را دیدم که بدون حجاب با داماد می رقصید. ...

😂😂 اره واقعا در مورد اون ک..هیچی نگم تعلیق میشم😂

قبولی برا استخدامی آموزش و پرورش انقدر سخت شده که من امسال با اینکه نفر اول کتبی بودم برا مصاحبه رد ...

اره منم ترسم از مصاحبه س وگرنه کتبی قبول شدن کاری نداره حس میکنم مصاحبه پارتی میخواد😑😑درسته ۹،۱۰ اولشه بعدش بیشتر میشه بعدم برا یه خانوم خوبه دیگه کافیه😕

چه خوب😍اینو نمیدونستم من حاضرم دوسالم مرخصی بدون حقوق بگیرم ولی نه شغلمو از دست بدم نه بچه کوچیکمو ...

براي دريافت مرخصي بدون حقوق بايد چند ماه سابقه بيمه داشته باشي با بيمه مشورت كن اگه خودت قبل از استخدام خويش فرما بيمه رد كني سه ماه شايد قبول كنن

😂😂😂اتفاقا اعتماد به نفس شرط اول هست برای هرکاری عزیزم راستی از کدوم موسسه منابع گرفتی؟یا خود ...

بله😍..عزیزم من اختصاصی و تخصصی رو منبع اصلی میخونم عمومی جزوات حسین معظمی اما جزوات راه لستخدام و افق استخدامم دارم