2777
2789
عنوان

خانومای شاغل ب خصوص معلما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 11332 بازدید | 473 پست
حرف هیشکی گوش ندهبشین فقط بخوونخدا بزرگهمن ۱۲ سال قید ازمونو زدمبچه رو بزرگ کردمهزار جور موقعیت کاری ...

میشه منو راهنمایی کنید ، دقیقا منم شرایطم مثل شماست، رشته ی تک ظرفیتی یعنی چی؟

منابع آزمون امسال اعلام شده؟ و اینکه برای هر رشته منابع متفاوته؟

خب اره من مشکلم اینه خونه مامانم دوره.بعد همسرم سرکاره ک هرروز ببره بیاره..شهرستانمونم مهد نیست اگرم ...

من دو تا بچه دارم،از ۵ سالگیشون اومدم سرکار.یه مدت از ۷ صبح تا ۵ عصر ۲۳روز در ماه سرکار بودم،الانم که شیفتهای ۱۲ ساعتی دارم،روز و شب،تو این شهرستان تنهای تنها هستیم بدون هیچ دوست و فامیل،دیگه خودت ببین چه شرایط سختی...

ولی با همه اینا چون کارمو دوست داشتم رفتم،با یه خانوم خیلی خوب آشنا شدم که پرستار بچه هام شده،بزار بری سرکار همه چیز درست میشه،یه ربع راه چیزی نیست که بری بچه رو بزاری پیش مادرت،اگه رانندگی بلدی میتونی زودتر بیدار بشی که تایم داشته باشی برای بردن بچه،چشم رو هم بزاری بزرگ شده .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما از وجا میدونی همون مدرسه که نزدیکتونه قراره مشغول به کار بشید؟ مگه خود آموزش پرورش محل خدمت معلم ...

چرا عزیزم.ولی شهرستان ما کوچیکه..با بند پ همه چی حله😁

خب اره من مشکلم اینه خونه مامانم دوره.بعد همسرم سرکاره ک هرروز ببره بیاره..شهرستانمونم مهد نیست اگرم ...

اره بچت كوچولوعه سخته بسپاريش مهد اگه سه سالش باشه بهتره حالا تو بخون ازمون بده ببين نتيجه چي ميشه اماده باش واسه سال بعدتر جدي تر بخون تا اون موقع بزرگتر شده

میشه به منم بگید چه کتابایی گرفتید ، خود سازمان معرفی کرده منابع رو؟

اره عزیزم خود سازمان سنجش گفته تو گوگل سرچ کنی اسم منابع بالا میاد منابع اصلی رو هم هم میشه تو گوگل خرید هم تو کانالای تلگرام هستن

من بچه ندارم ولی اگه داشته باشم هم ترجیح میدم بزارم مهد میدونم اگه بخوام پیش کسی بزارم مخصوصا مادرم ...

عزیزم..منم دوسندارم بچمو هیچجایی بذارم حتی اگه خوب باشن..مرخصی بدون حقوق تا چن وقتدمیشه گرفت؟

یه معلم داشتیم پرستار گرفته بود برا بچه اش ، تایم کلاسا پرستار و بچه تو حیاط مدرسه بازی میکردن ، زنگ ...

هر مديري اينو قبول نميكنه يكم شانسي هست اگه مثلا نذاره بچه بره نمازخونه بخوابه بچه هم اذيت ميشه چون توي مهد اينا ك خيلي كوچولو هستن جا هست يكم ميخابن زمستونا سرد هست امكانات مدرسه ممكنه كافي نباشه

من دو تا بچه دارم،از ۵ سالگیشون اومدم سرکار.یه مدت از ۷ صبح تا ۵ عصر ۲۳روز در ماه سرکار بودم،الانم ک ...

بلدم..چه خوب عزیزم ک هم تونستی بچهاتو مراقبت کنی هم سرکار بری امیدوارم منم بتونم بدون اینک اسیبی ب بچم بزنم یا ایندمو خراب کنم هردوتاشو مدیریت کنم..

عزیزم..منم دوسندارم بچمو هیچجایی بذارم حتی اگه خوب باشن..مرخصی بدون حقوق تا چن وقتدمیشه گرفت؟

چون فعلا قصد بارداری ندارم نرفتم دنبالش ولی شیش ماه رو دیدم که گرفتن احتمالا تا یکسالم بشه . زن دایی منم کارمنده اون به جز نه ماه مرخصی قانونی شیش ماهم بدون حقوق گرفته بود. 

اره بچت كوچولوعه سخته بسپاريش مهد اگه سه سالش باشه بهتره حالا تو بخون ازمون بده ببين نتيجه چي ميشه ا ...

وای نه اگه ازمون بدم باید حتما امسال قبول بشم😬امیدوارم بتونم هردورو مدیریت کنم..ممنون عزیزم