2777
2789
عنوان

خانومای شاغل ب خصوص معلما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 11332 بازدید | 473 پست
عزیزم دیپلم نمیتونه شرکت ونه باید لیسانس داشته باشه ک فک کنم تا لیسانس بگیرع دیگه سنش میگذره از حد م ...

من چند وقت پیش ی تاپیک دیدم برای همین آموزگاری گفتن ما از روستا قبول شدیم من سر در نمیارم اون چطوری هستش حتما اونم مدرک لیسانس میخواد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوره ی راهنمایی وقتی توی یک مجلس عروسی معلم پرورشی حجابی مون را دیدم که بدون حجاب با داماد می رقصید. معلمی که چقدر تو کلاس به ما می گفت از نامحرم بر حذر باشید. دیگه اون آدم سابق نشدم. همیشه می گفتم طفلی به خاطر پول رل بازی می کرده

من بچم سه سالشه. یوقتایی میرم کمک شوهرم میکنم قشنگ اونروز تاشب این بچه طفل معصوم گرسنه و خسته ژولیده است. بااین که کنارمون. منم مجبورم برم کمکش. ولی میدونم ظلمه که آدم بچه رااسیر کنه اینجوری. ولی اگریه روز بزارمش خونه مادرم دیگه اونروز عروسیه برای بچم چون مادرم خوب بهش میرسه. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

خونه مامانم یه ربع فاصله داره..هیچجوره دوتامون نمیرسیم ببریم😭بخدا اصلا نمیدونم چکار کنم قید معلمیو ...

قبولی برا استخدامی آموزش و پرورش انقدر سخت شده که من امسال با اینکه نفر اول کتبی بودم برا مصاحبه رد شدم

بعدشم معلمی جایگاه اجتماعی شاید داشته باشه اما بهیچ عنوان درآمد چشمگیری نداره! استخدامی های امسال رو گفتن برج 9 حقوق چندماه رو یکجا بهشون میدن و پایه حقوق شون هم نهایت 9 تومن باشه 

تکمیل ظرفیت هم قبول نشدی؟

نه عزیزم متاسفانه شهر من همیشه هم رقابت بالاست هم تک ظرفیتیه خصوصا بین خانم ها برا تکمیل هم ظرفیت خالی نداشتن! 

تکمیل ظرفیت برا استان تهران خوب بود نه استان من که فقط 12 نفر خانم میخواستن

برا این آزمون تمام وقت و تلاش و هزینم گذاشتم آخرشم بااختلاف 20امتیاز مردود شدم اونم بخاطر ارزیابی سلیقه ای گزینشگرها

درکل قبولی توی آزمون آ پ غیرقابل پیش بینی هست

اگه تلاش کنی حتما قبولی😍من روانشناسی خوندم عزیزم..خدا حفظتون کنه😍😚

فدات عزیزدلم 

همچنین شما 😘😘😘

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
ایقد بم گفتین اعتماد بنفست بالاست برا رو کم کنی شماها هم شده باید قبول بشم😂😂😂😂هروقت ک وقت کنم عز ...

😂😂😂اتفاقا  اعتماد به نفس شرط اول هست برای هرکاری عزیزم 

راستی  از کدوم موسسه  منابع  گرفتی؟

یا خود کتاب رو میخونی؟

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
چه خوب😍اره کار شما واقعا درسته عزیزم موفق باشی😘😘

همچنین عزیزم 😘

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

من خالم دبيره بچه كوچيك زير دوسال داره دقيقا، اون بچشو ميبره مدرسه، ي پرستار پاره وقت براش گرفته از ساعت ٧ صب تا ١٢/٣٠ كه مدرسس تو نماز خونه بچه رو نگه ميداره براش البته روزي ٢٠٠ بهش ميده 

٤ روز تو هفته ميره 

پارسالم همكاراييش ك بچه داشتن همينكارو كرده بودن ي پرستار گرفته بودن و نگه ميداشت هر كدوم ي پولي ميدادن 

حالا تا زماني ك بزرگتر بشه بچه بايد همينكارو كرد 

با پول روزانه اسنپشو .. براش ماهي هشت تومن ميمونه 

اسی ناراحت نشو ولی از پستات این برداشت کردم که دنبال بهونه میگردی که واسه ازمون نخونی و تلاش نکنی 

من ۲۶ سالمه واقعا دوست داشتم مادرم شاغل می بود چون سطح فکری ش خیلی بالاتر میرفت و قطعا از لحاظ مالی هم الان بالاتر بودیم 

معلمی هم شغلی نیست که بچه حسرت بخوره از نبود مادر 

🏃🏻‍♀️