2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52298 بازدید | 610 پست
ی کلام بگم بچه بیاری کم کم درست میشه..زیادم نقطه ضعف نشون نده تو زنش هستی با این طرز فکر داری جوری ن ...

آفرین چون خودت رو ضعیف میبینی و مدام این جملات رو استفاده میکنی این حس رو به اون ها هم منتقل کردی 

مرگ يبار شيون يبار صد در صد جلوي شوهرت و بگير و براي خونت حريم و خط قرمز مشخص كن 

حتي شده دعوا بكن ولي ترك عادتش بده 

خيلي رك به جاريت بگو خونه من حريم داره لطفااا بچه رو دم به ديقه نفرست همينطور به مادرشوهرت 

اگه نكني زندگيت در خطره چطور ممكنه تو بهترين دوران كه ٤ ماهه عزوس شدي جاريت اذيتت كنه 

بنظر من مقصر خودتي كه حتي بك روزشم تحمل كردي 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب واقعا فکر میکنم‌اندازه من‌دوستش داره

همچین فکری نکن...

چون این فکرت , تا همین الانشم خراب کرده همه چیزو...

ببین شوهرت اونو میاره تو بغلش داخل خونه ت تو کارهای خودتو انجام بده مثال وقت غذا خوردنتونه غذاتونو بچین صدا کن بیاد همسرت بخورید جمع کن چایی میوه تنقلات بیار کنارش بخورید و روتین زندگیتو داشته باش!حتی اگه اون بچه بود هم همین حالتو برقرار کن...

آقایون نشون نمیدن اما ذهنشون تحلیل گر فوق العاده ایه...بنظر میاد شما تو رفتارتون یکمی کم سیاستی داشتی که تو ذهن همسرت اون بچه پر رنگ شده...

نزار مانع زندگی کردنت بشه ی بچه..

بجای شما الان جاریت باید تاپیک میزد و گله میکرد که عموی بچه ش بعد ازدواجش کمتر ب بچه وقت میگذرونه!

باور نداشتم🥲🥀که زنان هر چیزی ،تاکید میکنم هر چیزی رو تحمل میکنن اما خیانت؟...نه💔...کاش مردان سرزمینم تک بپرستند! به والله زنی که خیالش راحت باشد از مردانگی مردش،همه ی زمین و زمان را به هم می‌دوزد تا غیرممکن ها را ممکن کند💔🩹... متاسفم که هیچ جای این خاک حق و حقوق زنان درج نشده ⚖️(یه روزی منم جزو اقدامیا بودم🥲دوست داشتم بنویسم به خواست خدا این امضا تغییر کرد و باردار شدم،ولی صد افسوس که بجاش باید بنویسم صاحب این امضا یه زن با کلی آرزو های نیافتنی و قلبی خورد شده است 🥲🥀دعا کنید برای آرامشم 🙏🏻)

آفرین چون خودت رو ضعیف میبینی و مدام این جملات رو استفاده میکنی این حس رو به اون ها هم منتقل کردی

دقیقا...خود ضعیف پنداری داره استارتر...

اگر خودش قدرت و توانایی های زنانه و مقام و جایگاه خودشو بدونه و بجاش ازش استفاده کنه همچین مسئله ای پیش نمیاد

باور نداشتم🥲🥀که زنان هر چیزی ،تاکید میکنم هر چیزی رو تحمل میکنن اما خیانت؟...نه💔...کاش مردان سرزمینم تک بپرستند! به والله زنی که خیالش راحت باشد از مردانگی مردش،همه ی زمین و زمان را به هم می‌دوزد تا غیرممکن ها را ممکن کند💔🩹... متاسفم که هیچ جای این خاک حق و حقوق زنان درج نشده ⚖️(یه روزی منم جزو اقدامیا بودم🥲دوست داشتم بنویسم به خواست خدا این امضا تغییر کرد و باردار شدم،ولی صد افسوس که بجاش باید بنویسم صاحب این امضا یه زن با کلی آرزو های نیافتنی و قلبی خورد شده است 🥲🥀دعا کنید برای آرامشم 🙏🏻)

سلام شما باید از فردا کاملا برعکس رفتار کنید یعنی خودت بشی عاشق بچه جاریت حتی خودت بری بیاری و نازش ...

دقیقا درست میگه.  

دختر جاری من بزرگه.  سنش بالاست موقعی ازدواج کردیم پونزده سالش بود.  شوهرم چپ میرفتمریم راست میرفت مریم کم مونده بود خونه ی مامانم اینا تم که میخوایم بریم(شهر دیگست خونشون)  مریمو راه بندازه دنبالمون.  یعنی میخواستیم هر بیرونی بریم رستوران بستنی کافی شاپ پارک هرجا فکرشو کنی سرخر همرامون بود. 

جاریمو شوهرشم هربار میدیدن من اخم کردم میگفتن اول مریم بوده بعد تو اومدی و میخندیدن

منم دیدم نمیشه.  اومدم خودم صد برابر شروع کردم به مریم مریم کردن.  شبا نمیذاشتم بره خونشون.  دائم از کارت شوهرم چیزای گرون براش میخریدم مدام چسبیده بودم بهش اینقدر که مامانش حسادتکرد دیگه نذاشت بیاد خونمون. 

من هرجامیخواستیم بریم من زودتر زنگ میزدم میگفتم مریم اماده باش حتی مهمونیا.  هیچی دیگه شوهرم از مریم بدش تومد چون من دیگه اصلا بهش توجت نمیکردم فقط به مریم میرسیدم.  

خلاصه باید حسادت شوهرتو جاریت رو نسبت به خودت و اون بچه برانگیزی 

برا همیشه خلاص میشی

نمیتونم بخدا نمیشه خیلی خاستم نکنم اما نمیشه من دارم میمیرمممم😭😭😭

به خاطر یه بچه داری میمیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زیادی حساس شدی

درضمن مطمئن باش وقتی خودش بچه دار بشه صددرصد بچه ی خودش اولویت میشه

زیادی حساسیت نشون نده پیش شوهرت چون خودت کوچیک میشی

بی تفاوت باش

تو هم از اون فاصله بگیر  که بفهمه تو باید اولویت باشی

متاهل *

بگو بیش ار حد به بچه برادرت نچسب مردم هزارفکر و خیال میکنن  برای خودت و زن داداشت میگم درحد تعادل محبت کن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟