2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52298 بازدید | 610 پست
یه چن ماه دندون رو جیگر بزار تا بچه خودتون دنیا بیاد اگه بارداری ، یه طوری بچه وقتتونو پر کنه و خستت ...

نمیتونم الان چیکار کنم هنوزم باردار نیستم ولی دارم میگم روز شدن و بیدار شدن برام کابوس شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی دوستم دارع باهام وقت میگذرونه همه چی عالیه اما این عادت رو نمیندازه و خیلی وابستشه هرکاری بکنمم ...

نگفتم دوستت نداره گفتم اینطوری خودخوری کنی خودت عذاب میکشی و باعث میشی از هم فاصله بگیرین تنها راهش همینه بیخیال باشی و وقتی شوهرت میاد برنامه ریزی کنی باهاش که وقت کمتری براش بمونه تا بره سمت برادرزاده اش تا وقتیکه خودت بچه دار بشی

نگفتم دوستت نداره گفتم اینطوری خودخوری کنی خودت عذاب میکشی و باعث میشی از هم فاصله بگیرین تنها راهش ...

اون نره هم بچه رو میاره جاریم یا برادر شوهرم یا مادر شوهرم خونه ما و کل روز نمیزاره نزدیک شوهرم بشم اگه بگم نیار شوهر منو میکشه 

وای من تا خونمو عوض نمیکردم بچه دار نمیشدم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

من تو دوران عقدم با شوهرم، همیشششششه برادر زاده 6سالش همراش بود... وحشتناک بود

بچه از من متنفر بود و ادای منو درمیاورد... براش کادو میگرفتم.. محبتش میکردم.. دیدم فایده نداشت بی تفاوت شدم

رفتیم سر زندگیمون.. بعد چند وقت بچه دار شدیم... شوهرم خیلی بهتر شد... 

الان برادرزادش 15سالشه... عشق منه.. بشدت هم منو دوس داره

هی میگه زنعمو چرا من اذیتت کردم.. معذرت میخوام

زندگیتون پر از عشق