2777
2789
عنوان

کاربر آنه تو رو خدا بیایین دست جمعی دعا کنیم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 4632 بازدید | 272 پست
عزیزدلم اگه بیمارستان خصوصی میرفتن قطعا دو روز پیش زایمان شده بودن واقعا نمی ارزه ادم اینقدر درد بکش ...

بعله قطعا همینطوره خصوصی دکتر و پرستار شخصی خصوصی هم داشته باشی روز اول تکلیفت مشخصه دیگه بعضی وقتا شرایط فراهم نیس ،💔

https://daigo.ir/secret/9824002261  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نهههههههه اون واقعا الکی بود ؟ از کجا فهمیدین

از روی عکس هایی که گذاشتن کاربرها متوجه شدن فتوشاپ هست. 

اگر سایت دختر گرانبها رو داری ایشون یکی از فتوشاپ عکس های ایشون رو افشا کردند. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

قم بوده فک کنم

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۶/۱۹ تو اردو جهادی فهمیدم فندق مامان تو دلمه خدایا شکرت خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.بتام ۱۴۰ 🤍خانوم دکتر گفته که هنوز قلبت تشکیل نشده مامان🥲🧡

خانوما خواهشن هی نگین فیکه و دروغ میگه والا من سر بچه اولم پدرم در اومد بیمارستان دولتی رفتم فک کنید با فشار بالا و ضربان قلب پایین جنین من رو دو شب نگه داشتن تا بلاخره بیهوش شدم من رو بردن برای سز خدا ازشون نگذره تا به کشتنمون ندن ول کن نیستن هی میگفتن دهانه رحمت ۲ونیم سانت بازه پس میتونی طبیعی زایمان کنی 

ای بابا چرا کل سایت میگن دروغه🥲

به منم میگن دروغ میگی و .....

کلا فقط کسی که بیاد از ناامیدی حرف بزنه و گله و شکایت کنه فقط راستگوعه سایته😄😄

نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک
والا انقد خالی بندی من اینجا دیدم که تا با چشم خودم اونو تو تخت زایمان نبینم باورم نمیشه😅

ده تا عکس از دیروز فرستاد منتهی برا من و اون مهم نیس کسی باور کنه یا نه اصراری هم نداریم اونم اگ تاپیک میزد فقط برا ما دوستاش بود که از حالش باخبر باشیم ب بقیه کاری نداش

https://daigo.ir/secret/9824002261  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

اگه اسم بیمارستان رو به من بدین ی طوری پرس و جو میکنم اگه تهران باشه که خیلی بهتره

قم هستش