2777
2789
عنوان

سقط جنین

2914 بازدید | 37 پست

دوستان سقط عمدی داشتم و طریقه مصرفشو یه خانوم دکتری گفتن یک قرص زیر زبون دوتا داخل واژن و دوتا به صورت خوراکی مصرف بشه و بعد به مدت 4ساعت دراز بکشم و پاهام رو به بالا باشه 

خونریزی خیلی کمی داشتم یه لخته کوچیک دفع شد و بعد خونریزی باز کم بود الان هم بعد از یک روز کاملا تموم شده 

بنظرتون ناقص مونده؟ چون هیچ درد و خونریزی ندارم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

۶ هفته

منم اگ خدا بخواد ۷هفته هستم تاالان دکتر ترفتم ایشالا شنبه میرم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

کار دکترا عوض شده...

به جای اینکه به دنبال درمان انسان ها باشن دنبال قتل اونا هستن

خیر نبینید

هم شما و هم اون دکتره

قاتلای بدبخت

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!چون از پست‌هام حق می‌باره، اون‌هارو با رنگ طلایی می‌نویسم!

بیشتر ببینید
چندتا باید مصرف میکردم ؟و اینکه بنظرتون چرا پس خونریزی داشتم

کم خوردی خونریزی کم داشتی دیگه سقط ناقص بوده برو سونو ببین چخبره اگه بچه مرده باشه جون خودتم در خطره 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋