2777
2789
عنوان

کاربر آنه تو رو خدا بیایین دست جمعی دعا کنیم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 4632 بازدید | 272 پست
ندیدمش خدا بهش رحم کرده من ندیدمش چون کاربر آنه دوستمه و من نه ماه بارداری در جریان بارداریش هستم در ...

هیچکدومتون همشهریش نیستین؟کاش حداقل یکی ازشمامیرفت پیشش

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🥰 ان شاالله نی نی سالم به دنیا بیاد آنه جان هم سلامت باشه
بعد تاپیک بزنه عکس نی نی😉🌺😁

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه هنوز رو دو سانته

آخرین خبرت برای کی هست؟

چرا نمیبرنش سزارین اجباری خیلی خطرناکه اینجوری اخه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

خب سزارین کنه

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

یکی دیگه رو دارن میگن کاربر مه لقا رو میگن

عآااااا سمیر خون جلو چشام گرف اینجا چندتا دیگم دارن میگن فیکه دروغه 

https://daigo.ir/secret/9824002261  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

ن بدبختی هیچچچکدوم نیستیم 

https://daigo.ir/secret/9824002261  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

ندیدمش خدا بهش رحم کرده من ندیدمش چون کاربر آنه دوستمه و من نه ماه بارداری در جریان بارداریش هستم در ...

عزیزدلم اگه بیمارستان خصوصی میرفتن قطعا دو روز پیش زایمان شده بودن 

واقعا نمی ارزه ادم اینقدر درد بکشه و اذیت بشه 

دولتی فقط ادمو عذاب میدن و تا حد مرگ میبرن 

نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک

والا انقد خالی بندی من اینجا دیدم که تا با چشم خودم اونو تو تخت زایمان نبینم باورم نمیشه😅

عآااااا سمیر خون جلو چشام گرف اینجا چندتا دیگم دارن میگن فیکه دروغه

ول کن زن

اگه بخوای باید تک تک جواب کل سایت رو بدی! 

بذار بگن

ما الان باید ب فکر آنه باشیم

بیصدا جان میدهیم در هیاهوی ارزوهایمان🖤

اگه اسم بیمارستان رو به من بدین ی طوری پرس و جو میکنم 

اگه تهران باشه که خیلی بهتره

نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک
اگه اسم بیمارستان رو به من بدین ی طوری پرس و جو میکنم اگه تهران باشه که خیلی بهتره

فک کنم تهران نیس

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔