2777
2789
عنوان

هرچی بیشتر تو زندگیم پیش میرم میبینم شوهرم بمیرمم دلسوزم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 37 پست
چقد سخت😔

سختتر ازاونیه ک فکرشو بکنی، ولی چاره چیه؟؟ غصه خودمون کمه، بشینیم غصه درک نکردن اونا رو هم بخوریم؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

الان نبش قبر گذشته مشکلی ازت حل کرده یا به مشکلاتت اضافه کرده دچار ناراحتی های روحی روانی شدی خودت د ...

اینقد دختر یکی یه دونه ی مردمو اذیت میکنن خدا بهترینا هم نصیبشون میکنه بعد میگن خدا عادله بهمانه

من که ندیدم اینا یه عطسه هم کنن تو این ۹سال

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینقد دختر یکی یه دونه ی مردمو اذیت میکنن خدا بهترینا هم نصیبشون میکنه بعد میگن خدا عادله بهمانهمن ک ...

ربطی به عدالت خدا نداره والا...طرفات ادمای بدجنسی هستن که خدا داند چیکار بخدا داره خدا سفارش کرده به مهربانی گذشت عشق ایثار دوس داشتن زن ومرد هی از خدا مایه نزارید 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
ربطی به عدالت خدا نداره والا...طرفات ادمای بدجنسی هستن که خدا داند چیکار بخدا داره خدا سفارش کرده به ...

پس عاقبت و تاوان دل شکستنا کجا میره تاوان نابود کردن جوونی یه نفر با دروغ و حیله

پس عاقبت و تاوان دل شکستنا کجا میره تاوان نابود کردن جوونی یه نفر با دروغ و حیله

تاوان رو که همینجا میدن خیالت راحت من بهت قول میدم اگه اینجوری که میگی باشه روزی میاد که میان میگن فلانی حلالمون کن یا حلالش کن

اللهم عجل الولیک الفرج💚
خب من دیگه دلسرد شدم میتونم قیمتی باشم ولی وقتی دوست داشتن از بین بره اومدن اون سمت من چه دردی ازم د ...

بازم اینجوری اشتباهه. تو و اون یه خانواده هستین. توی خانواده همه مشکلاتی هس. نباید همیشه پل برگشت بشکنه. بعضی وقتا باید مدارا کمی تا موج دریا آروم بشه

اینو قبول دارم. 

آدما همیشه قربانی انتخاب اشتباه خودشون میشن. ولی دلیل بر این نیس ک همه چیو خراب کنی