جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
متاسفانه همینه. وقتی شما بیشتر بخای خودتو نشون بدی بهش اون بیشتر لجباز میشه درصورتی ک بزرگترین اشتباه یه مرده. تو جامعه ما رفتار مردها با خانمها تحریف نشده درست. اگه هم کسی با زنش یا پارتنرش درست و عقلانی رفتار کنه مطمعنا خودجوشه.وگرنه اکثرا خانم ها این مشکلو با طرف مقابلشون دارن
دقیقا متوجه هستم. توی زندگی زناشویی وقتی احساسات زن نادیده گرفته بشه از طرف شوهر باعث بروز مشکلات جسمی زن میشه. خانم ها بشدت اعصاب و احساسشون بهموصله بهمین دلیل خانم ها عاطفی هستن.
مرد موفق کسیه ک زن رو درک کنه وگرنه زندگیش به مشکل میخوره
کاملا حق داری. کم کم احساستو کم کن و به بچهات فک کن. بهش بروز نده ک وابستشی. خودش، میاد سراغت. هر چه خودتو توی زندگیت قیمتی تر کنی بیشتر خاهانت میشه. امتحان کن یمدت جوابشو میبینی
ازمنی میشنوی ک هزارشو برا شوهرش گذاشت،، مردا وفا ندارن،، اول تاهزار خودت، بعد ته ته اون.... و اینکه توقع ازهیچکس جز خدا ممنوع.... میدونم بعنوان شوهر باید بضی مسائل مهم باشه، اخه شوهرته.. ولی یبار، دوبار، دیدی مهم نیس، خودت، حال خودتو خوب کن.. تاحالت همیشه خوب باشه
ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆
و دلیل اصلیش اینه که رفتارای گذشتش با خانوادش ابدا یادم نمیره و تو اون روزگار سخت خودشو بهم نشون داد ...
الان نبش قبر گذشته مشکلی ازت حل کرده یا به مشکلاتت اضافه کرده دچار ناراحتی های روحی روانی شدی خودت داری میگی گذشته والا من اگه بخام به ادمایی که بهم بدی کردن واذیتم کردن فک کنم که الان باید دور از جونت گوشه ی تیمارستان باشم...بالعکس به یطرفمم نیست چرا جون آرامشم برام مهمه اعصابمو لازم دارم اشتباه اشتباه نبش قبر گذشته باعث میشه زندگی ایندتم خراب بشه