2777
2789
عنوان

هرچی بیشتر تو زندگیم پیش میرم میبینم شوهرم بمیرمم دلسوزم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 37 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره لجبازه خیلی

متاسفانه همینه. وقتی شما بیشتر بخای خودتو نشون بدی بهش اون بیشتر لجباز میشه درصورتی ک بزرگترین اشتباه یه مرده. تو جامعه ما رفتار مردها با خانمها تحریف نشده درست. اگه هم کسی با زنش یا پارتنرش درست و عقلانی رفتار کنه مطمعنا خودجوشه.وگرنه اکثرا خانم ها این مشکلو با طرف مقابلشون دارن

من انقد احساساتی اونوقت خدا چی تو تورم گذاشته

خب چرا نمیگی بهش از چی ناراحتی این اخلاق خیلی بده خیلی ببخشید شرمنده خب دردتو بگو بهش نشستی زار زار گریه میکنی خب دلیلشو بگو بهش این چه اخلاقیه...مث مامان من ادم میمونه چجوری باهاش رفتار کنه

اللهم عجل الولیک الفرج💚
من انقد احساساتی اونوقت خدا چی تو تورم گذاشته

دقیقا متوجه هستم. توی زندگی زناشویی وقتی احساسات زن نادیده گرفته بشه از طرف شوهر باعث بروز مشکلات جسمی زن میشه. خانم ها بشدت اعصاب و احساسشون بهموصله بهمین دلیل خانم ها عاطفی هستن. 

مرد موفق کسیه ک زن رو درک کنه وگرنه زندگیش به مشکل میخوره 

خب چرا نمیگی بهش از چی ناراحتی این اخلاق خیلی بده خیلی ببخشید شرمنده خب دردتو بگو بهش نشستی زار زار ...

و دلیل اصلیش اینه که رفتارای گذشتش با خانوادش ابدا یادم نمیره و تو اون روزگار سخت خودشو بهم نشون داد

هرحرفی خانوادش به من زدن اصلا ناراحت نشد اما تا من میگم چخبره فللن مبلغ عروسی خواهرت بدی 

انگار دشنه دستشه سرخ میشه میخواد فرو کنه تو بدنت

عقده ای شدم ۹سال خدا نیامرزتشون

کاملا حق داری. کم کم احساستو کم کن و به بچهات فک کن. بهش بروز نده ک وابستشی. خودش، میاد سراغت. هر چه خودتو توی زندگیت قیمتی تر کنی بیشتر خاهانت میشه. امتحان کن یمدت جوابشو میبینی 

من صحبت کنم اون هیچچچچچ صحبتی نداره لال

ازمنی میشنوی ک هزارشو برا شوهرش گذاشت،، مردا وفا ندارن،، اول تاهزار خودت، بعد ته ته اون.... و اینکه توقع ازهیچکس جز خدا ممنوع.... میدونم بعنوان شوهر باید بضی مسائل مهم باشه، اخه شوهرته.. ولی یبار، دوبار، دیدی مهم نیس، خودت، حال خودتو خوب کن.. تاحالت همیشه خوب باشه

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

و دلیل اصلیش اینه که رفتارای گذشتش با خانوادش ابدا یادم نمیره و تو اون روزگار سخت خودشو بهم نشون داد ...

الان نبش قبر گذشته مشکلی ازت حل کرده یا به مشکلاتت اضافه کرده دچار ناراحتی های روحی روانی شدی خودت داری میگی گذشته والا من اگه بخام به ادمایی که بهم بدی کردن واذیتم کردن فک کنم که الان باید دور از جونت گوشه ی تیمارستان باشم...بالعکس به یطرفمم نیست چرا جون آرامشم برام مهمه اعصابمو لازم دارم اشتباه اشتباه نبش قبر گذشته باعث میشه زندگی ایندتم خراب بشه 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
کاملا حق داری. کم کم احساستو کم کن و به بچهات فک کن. بهش بروز نده ک وابستشی. خودش، میاد سراغت. هر چه ...

خب من دیگه دلسرد شدم 

میتونم قیمتی باشم ولی وقتی دوست داشتن از بین بره اومدن اون سمت من چه دردی ازم دوا میکنه 

چشم دل سیاه شدم