2777
2789
عنوان

پرده بکارت ارتجاعی

181 بازدید | 10 پست

خانوما یه سوال کسی اینجا بکارتش حلقوی ارتجاعی بوده نامه گرفته باشه؟من حلقوی ارتجاعی بودم با نامزدم رفتم گفت الان می خوام نامه بگیرم اون موقع نگرفتیم ولی رابطه داشتم با نامزدم الان بریم باهم میفهمن رابطه داشتیم؟؟؟

میفهمن

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حلقوی مختصر ارتجاعی بودم خون اومد برای شما اومد یانه؟ اگه نیومد برو بگیر

نه من یک ساله نامزد بودم رابطه داشتم خون نیومد 

خیلی ببخشید اینو میگم حین رابطه احساس میکنم یه چیزی داخل هست ک حالت گردی ماننده بهش برخورد میکنه شما اینطوری؟؟؟

نامزدم خودش بیاد بازم نامه نمیدن؟؟

درهرحال مینویسن رابطه داشتید ولی نامزدتون بیاد میگن با همسرتون بوده و همسرتونم امضا می‌کنه اگه اشتباه نکنم مگه اینکه بخواین پول بدین خلافشو بنویسن 

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...