2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 201370 بازدید | 1144 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
شاید خطش ایرانسل نباشه شما چقد ساده اید 😂

تمام کامنتا فقط زر زدی ک بقیه رو ضایع کنی منم گفتم هر دو باید ایرانسل باشه ایا؟خودش ایرانسل من داشته باشه خط همراه اول میشه چک کنی خودم شوهرمو با خط همراه اول چک میکنم

وا خب تو پریودی هم‌نیازش رو رفع کن مگه ناتوانی؟هزارتا راه داره

شما خانوم توانا راهنمایی کن چکار کنم مثلا؟

حالا بماند که بحث سر من نیست و زندگی شخصی من بخودم ربط داره ولی کنجکاو شدم منظورت چه راهیه؟ شما که استادی یادم بده خانوم توانا

شما خانوم توانا راهنمایی کن چکار کنم مثلا؟حالا بماند که بحث سر من نیست و زندگی شخصی من بخودم ربط دار ...

سرچ کنید براتون میاد 

اینجا جاش نیست بگم

از هر سنی هستن تو سایت 

آقایون هم هستن 

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید
گفتم اونجا احتمالا شهوتی شده. بعدا نتونسته تحمل کنه. این چیزا بین مردا اتفاق میفته

شما قطعا کاربر آقا هستی از مدل کامنت هات معلومه 

ننگ بر شماها

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید
شما قطعا کاربر آقا هستی از مدل کامنت هات معلومه ننگ بر شماها

خخخخخخ

منطقت مشخص کرد چقدر دانایی

اولا ننگ بر خودت باد. دوما من آقا نیستم

سوما مث شما اینقدر تو فاز این چیزا نیستم با اینکه متاهلم 🥴، حوصله سرچ هم ندارم

خخخخخخمنطقت مشخص کرد چقدر داناییاولا ننگ بر خودت باد. دوما من آقا نیستمسوما مث شما اینقدر تو فاز این ...

تو فاز نیستی و درموردش حرف زدی ؟!!!!!

کسی که به نیاز همسرش توجه داشته باشه حتما مهارتش رو یاد میگیره نه که توصیه به گناه کنه و خودشو به حماقت بزنه

2809