2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 201370 بازدید | 1144 پست
دقیقا شک منم همینه ، گیرم خود ارضایی بوده اوکی ولی چرا شیو کرده اونم بعد رفتن من !!!! بعد یه چیزی یب ...

من هیچ چیز مشکوکی حس نکردم. چه اشکالی داره شیو کنه. همون موقع رفته دوش بگیره گفته یه صفایی هم به سالار بدم 😅 بعدشم ممکنه همین شیو کردن شه...وتیش کرده باشه و یه خود ارضایی کرده باشه. به همین راحتی. بنظرم بگذر و باهاش دوست شو و بعدا به شیرین زبونی ازش بپرس یه مدتیه حس میکنم منزوی شدی، مث قبل نیستی، غمی داری، از چیزی ناراحتی عزیزم؟ به دلبرت میگی چی شده عشقم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چراباید خودش رو گول بزنه. بعدشم مگه خانومش چه مشکلی داره که نیازشو باخانومش برطرف نکنه بره خود ارضای ...

عزیزم گفتم که وقتی خانوم پیشش نیس یا پریوده. مگه خودارضایی چیه که اینقدر جبهه میگیری علیه اش. بعد اگه یبار اینکارو کرده باعث نمیشه شب بعد نتونه با خانومش باشه

درضمن بله. شوهر من پیش اومده اینکارو کرده. من پریود بودم. اونم اذیت بود، بهش اجازه دادم

گرچه خود ارضاعی چیز خوبی نیس ولی گاهی انجام بشه مشکلی پیش نمیاره، فقط طرف از یه فشار سخت نجات پیدا می کنه

عزیزم گفتم که وقتی خانوم پیشش نیس یا پریوده. مگه خودارضایی چیه که اینقدر جبهه میگیری علیه اش. بعد اگ ...

خوب میگه تار مو هم دیده ‌ نمیخام ته دلشو خالی کنم . کاش همینطوری که شما میگید باشه.شاید مست کرده وقتی خواب بوده توی خواب اینجوری شده خودشو پاک کرده.چون پیش میاد.ماه پشت ابر نمیمونه بهرحال. 

2804
میگه موی ریز تو حموم دیده که برا شیو بوده

همه طرز فکرامثل هم نیست شایدم من منفی گرا یابدبینم الان که چندتا از نظرات رو خوندم دیدم  هرکسی یه نظر متفاوتی داده‌.انشالاکه خیره‌ . 

بهتره بد به دلت راه ندی درسته بعضی اوقات حس ششم خیلی قویه ولی بنظرم بد دل نشو چون این وسط خودت اذییت میشی ولی اگه دلتم اروم نمیگیره بنظرم زیر نظر بگیرش حالا 

ولی نه اینکه الکیم بهش تنه بزنی یا گیر بدی که اگه چیزیم نباشه بیخودی بحث و دعوایی بخواد بشه 

ولی بازم شیو کردن و این چیزا دلیلی بر خیانت نمیشه

عزیزم اخلاقاش تغیرکرده هرشب خونه بودیانه درطول روز چی ببخشیدممنون میشم جواب بدین

نه گاهی وقتا شبا مثلا می‌رفت پیش دوستاش

اخلاقشم بله خیلی وقتا یا بداخلاق بود یا خیلی خوب به خاطر عذاب وجدان

عزیزم امیدوارم حست از شک بالاتر نره چون منم چند ماه بود شک داشتم چند بار پیام ازش دیدم تا آخرش خودش اعتراف کرد چند ماهی زن صیغه کرده اونم چون من تازه بچه دار شده بودم نتونسته بودم بهش برسم به هر حال من به خاطر بچه هام مجبورم زندگی کنم ولی الان افسردگی دارم همش بهش مشکوکم با اینکه گفته همچی تموم شده پیام تموم شدن رابطشو نشونم داده گفته غلط کردم ولی بازم میگه خلاف شرع نکردم من که دیگه آدم سابق نمیشم ولی مجبورم ادامه بدم بیشتر بهش برسم که سمت این کارا نره امیدوارم خدا به دل من و شما آرامش بده

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

دوربین ریز و مخفی بذار تو خونه 

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
2809