2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 201372 بازدید | 1144 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب شاید اشتباه میکنی بوشو.ریش صورتشو شیو نکرده؟

نه بو رو که یقین دارم خودشم تاکیدکرد گفت تو خواب بوده ، گفت زیر بغلمو زدم دیدم ژیلت حیفه کلا شیو کردم :/ چه تاپیک سمی شد 

2804
چقد نسبت به هم بی اعتمادید🤦🏻‍♀️

من اینجوریم اون عین چشماش بمن اعتماد داره یکبار تو این مدت گوشیمم چک نکرده یا بهم گیر نداده ، ولی خب دیدن اون دستمال کاغذی واقعا عادی نبود 

واقعا از این نی نی سایتیها تعجب می‌کنم به جای اینکه بشینه با همسرش صحبت کنه وبگه من از این رفیق بازی ...

من دختر بی تجربه ایم اینکه چجوری باهاش حرف بزنم مهمه ، تو نی نی سایت کسی منو نمیشناسه راحت میتونم مشورت کنم خودم تنها فکر کنم ممکنه هیجانی برخورد کنم ، شاید یه آدم با تجربه یه راهی بزاره جلوم به دردم بخوره 

برنامه ی همراه من رو روی گوشیت نصب کن ، شماره ی همسرتو بده. اونجا ریز مکالمات و پیامکش رو در بیار ببین با کسی غیر عادی اس ام اس بازی نکرده یا تلفنی با کسی زیاد صحبت نکرده 

نه بو رو که یقین دارم خودشم تاکیدکرد گفت تو خواب بوده ، گفت زیر بغلمو زدم دیدم ژیلت حیفه کلا شیو کرد ...

تو خواب باشه میریزه رو لباسش، نه تو دستمال

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
تو این زمانه رفیق بازی میکنه؟! چند سالشه مگه بچس؟! چرا نمیچسبه به خونه زندگیش! بازی میکنه! حقیقتا بع ...

از همه نظر خوبه ، خسیس نیست بهم خیلی میرسه 

فقط بعضی وقتا میره تو خودش یهو ، این مسئله هم باعث شک من شده 

2809