2777
2789
عنوان

اززرمايش توروووخدا

219 بازدید | 76 پست

توروخدا عكسشو بزارم از ديروزه ميگم كسي نيس جواب بده ميخوام برام تفسيرش كنين 

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
سلام خوبی میگم میشه بگی جواب آزمایشتو بردی دکتر؟ برای خون تو مدفوعت چی گفت؟ منم این مشکلو دارم کم خو ...

سلام عزيزم من اين ازمايشو بردم دكتر عفوني براي مامانمه البته خيلي جالب بود كه اصلا درمورد خون مخفي چيزي نگف نميدونم ميخوام باز مامانمو ببرم ازمايش ببينم يه دكتر ديگه ميتونم پيدا كنم

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
سلام خوبی میگم میشه بگی جواب آزمایشتو بردی دکتر؟ برای خون تو مدفوعت چی گفت؟ منم این مشکلو دارم کم خو ...

دكتر به شما چي گف؟

دكتر به شما چي گف؟

من یبار دیگه دادم مثبت شد 

بار آخر منفی بود 

برای خون مخفی کلونوسکوپی میدن من مشکل دارم دکتر اجازه کلونوسکوپی نمیده 

شبا خوابم نمیبره میگم نکنه سرطان روده دارم 

شده استرسم

به حکمتش دل بسپار(خدا)
2809