2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 201372 بازدید | 1144 پست
متاسف ولی این روش الان جواب نیستا.....یعنی مردی که خیانت میکنه.‌‌‌‌....زنش از نظر جنسی براش کم گذاشت ...

خیلی توضیح داره 

خیلی عوامل هست که باعث خیانت میشه 

تازه اگه این مورد واقعا خیانتی وجود داشته باشه 

شما چطور به اینکه ۱۰۰ در ۱۰۰ خیانت شده پی بردین

و اگه هم خیانتی بوده بهتره آدم عواملی که موجب خیانت میشه رو رفع کنه بعدش اگه طرف باز خیانت کرد حرف شما درست طرف عوضیه 

خیلی توضیح داره خیلی عوامل هست که باعث خیانت میشه تازه اگه این مورد واقعا خیانتی وجود داشته باشه شما ...

من ک اصلا حرفی از خیانت این آقا نزدم....از اینکه میگید نیازش رو برطرف کن میگم.....بارها از طرف مرد متاهل بهم پیشنهاد دوستی با مزایا دادند.....این غلطه‌....اشتباهه...ربطی به همسرشون نداره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره افتخارمه حقشه من برم جا باز میشه برا یکی دیگه بدختیاشو من کشیدم پاره شدم تو زندگی حالا حقمه ول ک ...

همسرتون به شما خیانت کردن؟ نمی‌ترسی یهو کسی  یا همسرت بفهمه که شما با کس دیگه رابطه دارید 

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
2805

فلن کاری ک میکنی باهاش رابطه نداشته باش

منم دلم جاهای خوبی نرفت و فک میکنم خیانت میکنه

بهترین راه اینه فلن دیگه هیچی نگیو هیچی ازش نپرسی

عادی باش

ولی

ی جی پی اس خوب نصب کن رو گوشیش ازینا ک رو گوشی خودتم میفته ( دقیق نمیدونم چجوریه ولی باید بری پیش موبایلیا بپرسی ازشون)

اگه جی پی اسم جواب نداد، دوهفته هروز بیفت دنبالش و تعقیبش کن

حین تعقیبم فیلم بگیر اگر خیانتی درکار بود مدرک داشته باشی واسه طلاق

پیرینت تماساشم دربیار حتی اگه سابقه تماساشم پاک کرده باشه.

[ تو روشناییم ولی تاریکِ مطلقم ..]

واقعا از این نی نی سایتیها تعجب می‌کنم به جای اینکه بشینه با همسرش صحبت کنه وبگه من از این رفیق بازی‌های توخسته شدم ودوست ندارم دیگه من رو تنها بزاری دنبال اینه که یه آتو ازش بگیره ودعوا راه بندازه انگار بدش هم نمیاد شوهرش خیانت کرده باشه خب دوسش نداری طلاق بگیر

آدم چقدر میتونه بی سیاست باشه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
من ک اصلا حرفی از خیانت این آقا نزدم....از اینکه میگید نیازش رو برطرف کن میگم.....بارها از طرف مرد م ...

شما آقایون رو دیدین 

من خانما رو دیدم دوست صمیمی خودم رو دیدم که به راحتی وارد زندگی متاهلا میشه و توجیهش اینه که زن طرف عرضه نداره به من چه

پس یه علت وجود نداره دلایل زیادی باعث خیانت میشه 

اول اون عوامل که میتونیم رو باید تغییر بدیم نشد بریم سراغ راه های دیگه 

خب اگه خیانت کسی بخواد کنه خیلی تمیز تر کا رو در میاره وگرنه خیلی واضحه که دستمال تو دسشویی و شیو اینا

حس میکنم اگ خیانت بود اینارو باید پاکسازی میکرد ک شک نکنین شما

خیانت این مدلیه ک گفتم چون ادم میترسه ک لو بره این چیزای واضحو حداقل پاکسازی میکنه، اگ میگفتی دستمال افتاده پشت تخت ک مثلا حواسش نبوده برداره باز یه چیزی

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
2809