2777
2789
عنوان

چرا پسرا اینطورین واقعا🤔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 40 پست
برعکس ک بچسبه ب خانوادش از همه بدتره بنظرم همینک وقتش واس زنشه عالیع

ب همین راحتی خانوادشو فرانوش کنه مادری ک این همه زحمت کشیده بدبختی کشیده تا پسرو بزرگ کنه الان با ازدواحش باید دل مادرشو بشکنه

عزیزم دخترم باید همین جور باشه اونا دیک خانواده خودشون. تشکیل میدن زن شوهرن هزارتا بدبختی دارن اخرم ...

بنظرم هر گلی بوی خودشو داره احترام ب زن واجبه ب پدر مادر صد برابر واجبه چون این خانوادش بودن ک بزرگش کردن سختی کشیدن الان باید با ازدواجش پشت کنه ب مادرش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ادم دلش میگیره با جون و دل پسر بزرگ کن دامادش کنی بعد بره که بره... من داداشم چند ساله که ازدواج کرده هر وقت بیاد خونه ی ما یا مامانم با زنش میاد تو یه کوچه هم هستیم.. خب شاید مامانم بخواد باهاش درد دل کنه 

بستگی به ذات طرف داره تو هر چیزی تعادل خوبه تو همین سایت کم دیدین شوهر فقط چسبیده به خانواده خودش و ...

اره واقعا باید تعادل رعایت بشه بعد ازدواج هم اخترام زن رو نگه داره هم خانوادش .....و توجه و محبتش ب مادرش کم نشه مادر خیلی زود دلش میشکنه

اولویت اول و آخر باید همسر باشه عزیزم.پدر و مادر هم همسر خودشون رو دارن.رو فرزند متاهل نباید حساب کر ...

اخه مگه میشه مادر رو فراموش کرد الویت فقط همسر باشه محبتای و سختیای مادر فراموش ک نمیشه اخه این چ عدالتیه بعد ازدواج باید الویت اول و اخر همسر باشه پس خانوادش هیچی مخصوصا مادر بدبختش

پیش زنشون نباشن؟ از طرفی هم میگن زن بچسبه به زندگی با دوستاش نره بیرون به شوهرش برسه برا خونه زندگی ...

میدونم چی میگی درک میکنم حتی در حد یه زنگم جویای حال مادر و پدر بشه بد نیستا

اره ادم دلش میگیره با جون و دل پسر بزرگ کن دامادش کنی بعد بره که بره... من داداشم چند ساله که ازدواج ...

دقیقا مادری ک این همه سختی کشیده هزارحور مریضی بگیره تا بچه شو بزرگ کنه بعد با اومدن خانومش مادربدبختشو فراموش کنه واقعا بی انصافیه داداش منم همینه از وقتی ازدواج کرده مادرم فراموش کرده بعد مادر من گاهی تو خلوت خودش براش گریه میکنه میگم چته میگه هیچی دلم گرفته من ک میدونم بخاطر ندیدن داداشمه