2777
2789
عنوان

زنداداشم بیاین تورخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 85178 بازدید | 581 پست
چطور ۹ سالت باشه تازه زنت به دنیا بیاد بد و مسخره نیست ... بشکنید این تابوها رو ....

مهم ترین علت بزرگ بودن مرد از خانم توی بحث ازدواج ها

بلوغ عقلیه 

یعنی مثلا یک خانم در سن ١٨ سالگی اندازه یک مرد ٢٤ یا٢٥ ساله میفهمه البته نسبیه من به نسبت اکثریتی که دیدم میگم حالا وقتی ٩ سال خانم بزرگتره  یعنی از نظر عقلی خودش رو باید در حد شوهرش پائين بیاره  

جالبه یک محقق هلندی روی ٣٠٠٠تا خانواده این تحقیق و انجام داده بین خانواده ایی که زن و شوهر هم سنن خانواده ایی که زن بزرگتر از شوهرشه حتی ١سال بین زن و شوهری که آقا حداقل ٢ سال از خانمش بزرگتره 

بیشترین اختلاف و نارضایتی مربوط به گروه ٢ یعنی بزرگ بودن خانم بوده و کمترين نارضایتی مریدط به بزرگ بودن آقا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهم ترین علت بزرگ بودن مرد از خانم توی بحث ازدواج هابلوغ عقلیه یعنی مثلا یک خانم در سن ١٨ سالگی اندا ...

البته استثنا هم همیشه وجود داره 

ولی نسبیت اکثر و من گفتم

امیدوارم برادرتون خوشبخت باشه 🌸

بله داره چرا نداره تو خودت اگه داداش داری یه لحظه تصور کن بره یه زن بگیره ده سال از خودش بزرگتر خوشک ...

عزیزم من یکی از زن داداش های تقریبا همین حد از برادرم بزرگتر هست 

ماشالله مثل شیر و شکر هستند ، سال هاست ازدواج کردند ، زندگی خوب و شیرین ، بچه های عالی 

چی مهمتر از خوشبحتی و خوشحالی برادر ادم هست 

به ما ربطی نداره ک دخالت کنیم تو انتخاب کسی 

حسود هرگز نیاسود ....

عجب خواهرشوهر گیری میکنی برو ازدواج کن خودت آبروی رفته خانوادتو برگردون چیکار داری به دختر مردم ....

لوندی میکنه برای شوهرش تو چیکاره ای اخه .... 

خیلی تاپیکت حرصمو در اورد

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم 🍃❤️                             وَحَنیْنی ألیکَ یَقْتُلُنی ...❤️‍🩹💌

یه جورایی به رفتار زنداداشت میگن سیاست زنانه ،اکثر مردها هم خوششون میاد ما زنها از اون لوس بازی‌ای هم جنس خودمون بدمون میاد ولی بعدش می‌بینیم مام بلد بودیم عالی میشد،ولی به تجربه خودم میگم اینقد چسبیدن به مرد هم نتیجه عکس میده