2777
2789
عنوان

اخلاق برادرم رو چطوری تغییر بدیم

126 بازدید | 11 پست

من ی خاله دارم ک بمن شیر داده پسرش۲۵سالشه و داداشم محسوب میشه نه سربازی رفته نه سرکار میره شب میره پیش دوستاش تا صبح بعد نصف شب یا صبح میاد میخابه تا ساعت ۵عصر فردا😞 نه کارداره نه احساس مسولیت نه اعتقاد ب چیزی نه احترام حالیشه نه وجدان!خیلی خالمو حرص میده ازدستش پریشب تا مرز سکته رفت شوهرش رسوندش بیمارستان شوهرخالمم پیرشده میریزه توخودش شکسته شده!!پسرشون علاوه بر بی مسولیتی وبیکاریش خیلی پدرومادرش رو اذیت میکنه سر پول گرفتن سر غذا سر همچی!!بابام یبار نصیحتش کرد علنا برگشت گفت ب شماچه؟؟دلم میخاد این مدل زندگی کنم ب اعتقادات مذهبی بقیه توهین میکنه فحش میده کلا خیلی اخلاقش مزخرفه!!راهکاری بلدید ک بشه یکم تغییرش بدیم؟؟لطفا نفرین نکنید فقط راهکار بدید اگ تجربه مشابه هم دارید بگید

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ميدوني بنظرم بهترين راه اينه كه از نعمت وجود پدر مادر آگاهش كني . اينكه همه تو اين دنيا هميشه ممكنه نباشن پيش آدم خدايي نكرده و ادم پشيمون ميشه ، قدردانشون باشيم . خدا گرچند حفظ كنه براش پدر مادرشو .

ميدوني بنظرم بهترين راه اينه كه از نعمت وجود پدر مادر آگاهش كني . اينكه همه تو اين دنيا هميشه ممكنه ...

اصلا محل نمیده

چطور بفهمیم؟

ببین علائمش رو که داره 

ولی من نمیدونم چی مصرف میکنه ک بگم علائمش چیه 

از تن صداش ، حالت چشماش و رنگ چشماش اگر سرخه 

بعد یهو به سرش میزنه دادو بیداد میکنه شب نمیخوابه توی روز بیداره اینا همش علایم اعتیاده 

خود آقایون تشخیص میدن از همسرت یا بابات بپرس

ببین علائمش رو که داره ولی من نمیدونم چی مصرف میکنه ک بگم علائمش چیه از تن صداش ، حالت چشماش و رنگ چ ...

ممنون