2777
2789
عنوان

زنداداشم بیاین تورخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 85178 بازدید | 581 پست

ظاهرا خیلی وقت نیست که ازدواج کردن نه،؟؟ یکی اینکه اون خانم با این کاراش  میخواد به خانواده ها خصوصا خانواده شما بگه که درسته من بزرگترم  اما سعی میکنم بهتر از دیگران باشم 

دوم اینکه  یه مدت بگذره  عادی میشه مخصوصا اگه با مخالفت  های زیادی به داداشتون رسیده باشه حق داره ری اکشنش اینجوری  باشه   

ماهم  پسر عموم  دقیقا مثل داداشتون بودن با همسرش  یه بساطی داشتن توی یه بشقاب عذا  میخوردن توی یه لیوان آب میخوردن اون غذا میزاشت دهن این اینم غذا میزاشت دهن اون .اما متاسفانه  الان هیچ رابطه عاطفی  بهم ندارن همیشه جنگ ودعوت وقهرا وآشتی

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب شما مربوط نیست 

هرجوری هم ک باشن بازم ب شما مربوط نیست 

سرتون تو ماتحت بقیه نباشه لطفا 

داداشت میخوادش پس دیگه بقیه چیزا اهمیتی نداره

قول میدم اگه خودت رو ب کارهای مهم تر سرگرم کنی کمتر عذاب میکشی 

وای از خواهر شوهر های حسود 

وای

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
بله داره چرا نداره تو خودت اگه داداش داری یه لحظه تصور کن بره یه زن بگیره ده سال از خودش بزرگتر خوشک ...

آدم هنر کنه واسه خودش آرزو داشته باشه و سعی کنه بهش برسه 

برادر من با فسیل هم ازدواج کنه به من ربطی نداره و دخالت نمیکنم 

فقط آرزوی خوشبختی و تمام 

نه در خیر شریکم و نه در ضرر

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ببین اینکه مرد ۹سال بزرگتر باشه یه چیز تقریبا نرمالیه ولی اینکه زن ۱۰سال بزرگتر باشه مثل این میمونه ...

خانم گول چیه؟؟

اصن گولم بزنه ؛ شوهرشه دوس داره خرش کنه گولش بزنه براش میوه پوست بگیره بچسبه بهش عجباااا

من شوهرم همیشه ی خدا میگه مرد دوس داره حتی ب دوروغ زنش هی دورش بگرده چایی بیاره نازش کنه وقتی مردش از سرکار میاد ؛ ب خدا خودش میگه حتی اگه نخای و بام قهری و ازم متنفری ولی دوروغی بام مهربون باش و من میپذیرم و دوس دارم

استارتر شانس آوردی من زنداداشت نیستم‌

وگرنه دیگه رنگ‌ برادرتو نمیدیدی و تا آخر عمرت نمیفهمیدی کجاست و چیکار میکنه 

برو خدا رو شکر کن داره تحملتون‌ میکنه و صبوره 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ناراحتیت به خاطر لوس بودنش نیست من که لوسی ندیدم تو دوست داری رابطشون  خراب بشه طلاقش بده بره 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

به انتخاب داداشت احترام بزارین  و قبول کنین اونم اندازه شما شعور داره و میفهمه که چی خوبه چی بد ، حتما با شناختی که پیدا کرده از نظرش این همسر بهترین بوده و ازش راضیه ،شما هم دوستشون داشته باشین و ازشون حمایت کامل کنین مخصوصا جلوی فامیل ،  دنبال خراب کردن زندگی داداشت نباشین چون زمین گرده  ....

♥️⁩الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️⁩
فک کن ۹ سالته تازه شوهرت به دنیا میاد😂😂😂😂

چطور ۹ سالت باشه تازه زنت به دنیا بیاد بد و مسخره نیست ... بشکنید این تابوها رو ....

♥️⁩الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️⁩