زنداداشم ک ۹ سال از داداشم بزرگتره خیلی لوسه هرحا میریم می چسبه ب داداشم آبرومون رفته دیگه همه میگن چشه چرا داداشتو ول نمیکنه تو مراسم عروسی هرجایی باشه می شینه کنار داداشم خیلی لوس و نچسبه دیشب خونه خالم اینا دعوت بودیم یه نازی واسه داداشم میکنه میوه واسش پوست میگیره خیلی رومخمه چیکار کنم
ظاهرا خیلی وقت نیست که ازدواج کردن نه،؟؟ یکی اینکه اون خانم با این کاراش میخواد به خانواده ها خصوصا خانواده شما بگه که درسته من بزرگترم اما سعی میکنم بهتر از دیگران باشم
دوم اینکه یه مدت بگذره عادی میشه مخصوصا اگه با مخالفت های زیادی به داداشتون رسیده باشه حق داره ری اکشنش اینجوری باشه
ماهم پسر عموم دقیقا مثل داداشتون بودن با همسرش یه بساطی داشتن توی یه بشقاب عذا میخوردن توی یه لیوان آب میخوردن اون غذا میزاشت دهن این اینم غذا میزاشت دهن اون .اما متاسفانه الان هیچ رابطه عاطفی بهم ندارن همیشه جنگ ودعوت وقهرا وآشتی
توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه. بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم انشاالله که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من شوهرم همیشه ی خدا میگه مرد دوس داره حتی ب دوروغ زنش هی دورش بگرده چایی بیاره نازش کنه وقتی مردش از سرکار میاد ؛ ب خدا خودش میگه حتی اگه نخای و بام قهری و ازم متنفری ولی دوروغی بام مهربون باش و من میپذیرم و دوس دارم
به انتخاب داداشت احترام بزارین و قبول کنین اونم اندازه شما شعور داره و میفهمه که چی خوبه چی بد ، حتما با شناختی که پیدا کرده از نظرش این همسر بهترین بوده و ازش راضیه ،شما هم دوستشون داشته باشین و ازشون حمایت کامل کنین مخصوصا جلوی فامیل ، دنبال خراب کردن زندگی داداشت نباشین چون زمین گرده ....
♥️الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم♥️