جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نچرال که میگن منظور زیبایی خدادادی هست مثل مثلا هدیه تهرانی افسانه پاکرو نیکی کریمی دیگه هر نچرالی ک ...
من که نظرم مثل اسی هست زشتی و زیبایی رو از رفتار و انرژی ای که از اون آدم میگیرم ، می بینم. و اتفاقا افسانه پاکرو ، بهنوش طباطبایی و خیلیای دیگه که بدون عمل و با عمل زیبا هستن وایب خوبی بهم نمیدن . ولی در عوض مثلا فاطمه گودرزی ، نعیمه نظام دوست، مرجان محتشم و اینا خیلی وایب خوبی بهم میدن انگار که مثلا سال هاست میشناسمشون. من فقط اینطور نیستم ها کل دنیا به این سمت و سو رفته فقط کشورهای جهان سوم هنوز درگیر چهره ی ظاهری هستن متاسفانه ...
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
من حسی که از ادما میگیرم نظرمو جلب میکنه.آدما انرژی که بهت انتقال میدنو از طریق چهره شون نمیتونن دست ...
دقیقا با قسمت اول کامنتت به شدت موافقم . ولی خب از نظرم مثلا سلبریتی ها انرژی مثبتی که دارن ربطی به نقش هایی که بازی میکنن نداره مثلا من از بچگی تا الان روی ناتاشا😂( رویا نونهالی ) کراش بودم تا الان 😁
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
والا هر ساله تو همون کشورهای جهان اول اروپایی هم ملکه زیبایی مشخص میشه عملهای زیبایی هم بشدت رواج دا ...
اگر دقت کنید اونا زنان و ملکه ی شایسته سال دارن و خیلی ملاک ها دارن برای انتخاب ملکه ی زیبایی و شایسته که اتفاقا به نظرم خیلی ظاهر توی انتخابشون کم تاثیر داشته و داره .اگه مثلا من الان عکس های ملکه های انتخاب شده رو براتون بذارم مطمئنا شما میگید اینا که زیبا نیستن😅 و اینکه اتفاقا برعکس هیچ کجای دنیا مثل ایران رکورد عمل های زیبایی رو نشکسته .این نشونهی خوبی نیست. نشانهی ظاهر پرستی و چشم و هم چشمی و اعتماد به نفس پایین مردم ایران هست و بعد از ایران هم فکر کنم کره ی جنوبی اینا باشه 🤦♀️🧐