2777
2789
نه اتفاقا هر بینی زیبا نیست و آدم باید به خودش ارزش قائل باشه و هوای خودشو داشته باشه بازم دیگه برمی ...

اینکه برای خودتون ارزش قائل باشین این نیست که سعی کنین خودتون رو تغییر بدین اینه که حرف کسایی مثل شما رو جدی نگیریم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نچرال که میگن منظور زیبایی خدادادی هست مثل مثلا هدیه تهرانی افسانه پاکرو نیکی کریمی دیگه هر نچرالی ک ...

من که نظرم مثل اسی هست زشتی و زیبایی رو از رفتار و انرژی ای که از اون آدم میگیرم ، می بینم.  و اتفاقا افسانه پاکرو ، بهنوش طباطبایی و خیلیای دیگه که بدون عمل و با عمل زیبا هستن وایب خوبی بهم نمیدن . ولی در عوض مثلا فاطمه گودرزی ، نعیمه نظام دوست،  مرجان محتشم و اینا خیلی وایب خوبی بهم میدن انگار که مثلا سال هاست میشناسمشون.  من فقط اینطور نیستم ها کل دنیا به این سمت و سو رفته فقط کشورهای جهان سوم هنوز درگیر چهره ی ظاهری هستن متاسفانه ...

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
این طرز فکر عادلانه و منصفانه نیست. نه در قضاوت ادما نه خودمون.کسی عمل کردن رو نمیخواد زیر سوال ببره ...

والا خودت گفتی احتیاج به عمل داره یا نه ؟منم گفتم آره قوز داره عمل کن 

خب عزیزم وقتی طرز فکرت اینطوریه واسه چی تاپیک میزنی عکس دماغتو میذاری بعد نظرخواهی درمورد بینی می‌کنی ؟😁😁😁

من حسی که از ادما میگیرم نظرمو جلب میکنه.آدما انرژی که بهت انتقال میدنو از طریق چهره شون نمیتونن دست ...

دقیقا با قسمت اول کامنتت به شدت موافقم . ولی خب از نظرم مثلا سلبریتی ها انرژی مثبتی که دارن ربطی به نقش هایی که بازی میکنن نداره مثلا من از بچگی تا الان روی ناتاشا😂( رویا نونهالی ) کراش بودم تا الان 😁

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
من که نظرم مثل اسی هست زشتی و زیبایی رو از رفتار و انرژی ای که از اون آدم میگیرم ، می بینم. و اتفاق ...

والا هر ساله تو همون کشورهای جهان اول اروپایی هم ملکه زیبایی مشخص میشه 

عملهای زیبایی هم بشدت رواج داره 

اصلا میل به زیبایی مربوط به امسال و پارسال نیست ...همیشه از ابتدای پیدایش انسان تا قیامت هست 

حالا تو هر دوره ای معیارها فرق می‌کنه 

زشته از نظر شما شما کی هستین که یه نفر خودشو اینقدر اذیت کنه که بشه مورد پسند شما؟

والا خودش پرسید عکس دماغشو گذاشت نظر خواست منم نظر دادم 

مرض که ندارم عقده هم ندارم الکی بدون اینکه کسی سوال بپرسه بدو بدو برم بگم دماغت قوز داره عمل کن 🤣🤣🤣🤣

دقیقا با قسمت اول کامنتت به شدت موافقم . ولی خب از نظرم مثلا سلبریتی ها انرژی مثبتی که دارن ربطی به ...

وای

خیلی نازه.

خیلیا میگن هنوز از بهاره افشاری میترسن🤣🤣🤣بخاطر نقش ترسناکی که خیلی سال پیش بازی کرده.

چون یه نفر بهم گیر داده عمل کن.نظرتونو گفتیدنظرمو گفتم.

خب عزیزم اول و آخر تصمیم رو خودت میگیری دماغ خودته بدن خودته اختیارشم با خودته 🥰🥰

پرسیدی نظرخواهی کردی جواب دادم 😅😅ولی خداییش بینی های قوز دار هر کی عمل کرده واقعا خوشکل شده مطمعنم خیلی خوبتر میشی 

مثلا من بینیم گوشتیه خیلیم دلم میخواد عمل کنم ولی چون بینی گوشتی ریسک داره عمل نمیکنم 😅😅

والا هر ساله تو همون کشورهای جهان اول اروپایی هم ملکه زیبایی مشخص میشه عملهای زیبایی هم بشدت رواج دا ...

اگر دقت کنید اونا زنان و ملکه‌ ی شایسته سال دارن و خیلی ملاک ها دارن برای انتخاب ملکه ی زیبایی و شایسته که اتفاقا به نظرم خیلی ظاهر توی انتخابشون کم تاثیر داشته و داره ‌.اگه مثلا من الان عکس های ملکه های انتخاب شده رو براتون بذارم مطمئنا شما میگید اینا که زیبا نیستن😅 و اینکه اتفاقا برعکس هیچ کجای دنیا مثل ایران رکورد عمل های زیبایی رو نشکسته .این نشونه‌ی خوبی نیست. نشانه‌ی ظاهر پرستی و چشم و هم چشمی و اعتماد به نفس پایین مردم ایران هست و بعد از ایران هم‌ فکر کنم کره ی جنوبی اینا باشه 🤦‍♀️🧐

والا خودش پرسید عکس دماغشو گذاشت نظر خواست منم نظر دادم مرض که ندارم عقده هم ندارم الکی بدون اینکه ک ...

شما نسبت به نظر من نظر دادی منم جوابت رو دادم به تاپیک کاری ندارم  آره نظر پرسید شما هم نظرتو گفتی