2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤣🤣🤣🤣منمممممم،رو این دماغ های استخونی که قوز شدید دارن کراش میزنم:/

😂 وای آره. من مخصوصا روی سلبریتی های نچرال مثل سوسن پرور کراش میزنم 😍 چیزی که یه دختر و زن رو جذاب میکنه اعتماد به نفسش هست نه عمل و ژل و....

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
کی گفته یه دماغ گوشتی زشت یا یه بینی خرتومی قوز دار قشنگه؟

بستگی داره به همون دماغ و آدم چجوری نگاه کنی.  من فقط چهره رو نمی بینم اعتماد به نفس و متفاوت بودن و اینکه طرف خودش رو همونطور که هست دوست داره رو می بینم و به نظرم قشنگ میاد 

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
بستگی داره به همون دماغ و آدم چجوری نگاه کنی. من فقط چهره رو نمی بینم اعتماد به نفس و متفاوت بودن و ...

نمیدونم صد درصد سلیقه ها فرق میکنه و آره اعتماد به نفس تاثیر داره ولی قبول داشته باش بینی که انحراف داره و خیلی گوشتی هست زیبا نیست اگر کسی مشکلی داره با عمل طبیعی که دکتر خوب باشه میتونه اون چیزی که میخواد بدست بیاره

کی گفته یه دماغ گوشتی زشت یا یه بینی خرتومی قوز دار قشنگه؟

بنظر من همه بینی ها قشنگن قوز دار، گوشتی ،عقابی ... هرچی اصلا کی تعیین می‌کنه چی خوبه چی بد؟ خودتونو همینجوری دوست داشته باشین و بپذیرین بهترین راه 

😂 وای آره. من مخصوصا روی سلبریتی های نچرال مثل سوسن پرور کراش میزنم 😍 چیزی که یه دختر و زن رو جذاب ...

نچرال که میگن منظور زیبایی خدادادی هست مثل مثلا هدیه تهرانی افسانه پاکرو نیکی کریمی 

دیگه هر نچرالی که زیبا نیست اتفاقا بعضیاشونم زشت هستن 

البته که عمل جراحی و تزریق هم باید در حد تعادل باشه 

😂 وای آره. من مخصوصا روی سلبریتی های نچرال مثل سوسن پرور کراش میزنم 😍 چیزی که یه دختر و زن رو جذاب ...

من حسی که از ادما میگیرم نظرمو جلب میکنه.

آدما انرژی که بهت انتقال میدنو از طریق چهره شون نمیتونن دستکاری کنن:)

اگه توجه کرده باشی زیبا ترین بازیگر وقتی نقش منفی بازی میکنه،نا خودآگاه چهره ش به چشممون منفور میشه‌‌.

نچرال که میگن منظور زیبایی خدادادی هست مثل مثلا هدیه تهرانی افسانه پاکرو نیکی کریمی دیگه هر نچرالی ک ...

آره اونایی که خیلی دیگه دماغای بزرگی دارن آره ولی این بنده خدا واقعا بینی خوبی داره یه قوز طبیعی کن داره از روبرو هم که بینش عالیه ایشون که نیازی به عمل ندارن

نمیدونم صد درصد سلیقه ها فرق میکنه و آره اعتماد به نفس تاثیر داره ولی قبول داشته باش بینی که انحراف ...

عمل بینی برای پزشکا شده یک‌بیزینس و خیلی ریسک بالایی داره . اگر کسی دماغش شکسته باشه و اذیت باشه واقعا باید متخصص و جراح گوش و حلق و بینی عملش کنه . که این جراح ها هم اغلب عمل زیبایی انجام نمیدن و دکترها و جراح های زیبایی که این عمل های بینی رو انجام میدن اغلب کلی مشکل درست میکنن از نازیبا شدن بینی و نامتقارنی سوراخ های بینی بگیر تا مشکلات تنفسی و ....

بنظر من همه بینی ها قشنگن قوز دار، گوشتی ،عقابی ... هرچی اصلا کی تعیین می‌کنه چی خوبه چی بد؟ خودتونو ...

نه اتفاقا هر بینی زیبا نیست و آدم باید به خودش ارزش قائل باشه و هوای خودشو داشته باشه بازم دیگه برمیگرده به موقعیت خانوادگی تفکرات بودجه ها و معیار های ذهنی

و این دوره از زندگی پیر شدن زیبا بودن یک انتخابه

آره اونایی که خیلی دیگه دماغای بزرگی دارن آره ولی این بنده خدا واقعا بینی خوبی داره یه قوز طبیعی کن ...

نه خداییش بینیش قوز خیلی بدی داره 

اصلا بینی قوزدار هیچ وقت قشنگ نبوده عمل کنه خیلی خوب شده 

عروس خواهر شوهرمم قوز داشت عمل کرده یعنی چهره ش از این رو به اون رو شده 

نچرال که میگن منظور زیبایی خدادادی هست مثل مثلا هدیه تهرانی افسانه پاکرو نیکی کریمی دیگه هر نچرالی ک ...

این طرز فکر عادلانه و منصفانه نیست. نه در قضاوت ادما نه خودمون.

کسی عمل کردن رو نمیخواد زیر سوال ببره.

ولی در عوض عمل نکردن هم نباید زیر سوال بره.

اگه فردا مد شه که نصف انگشت اشاره مون رو بکنیم بندازیم دور،با این تفاسیر باید بگیم هر کی این کارو نمیکنه احمقه. نصف انگشت اشاره به چه دردی میخوره.

بالاخره اون دماغ بخشی از بدنته،به سلامتیت هم ضرری نزده. 

زشتی و زیبایی هم یه تعریف نسبیه که بستگی به دوره و زمانه و استاندارد ها داره.