2777
2789
عنوان

شوهرم به نماز اهمیت نمیده😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4427 بازدید | 165 پست
نه قبل ازدواج اتفاقا خیییلی مقید بود.بعدش دیگه کم کم نماز صبح نخوند دوباره کم کم نمازای دیگه..یوقتای ...

عزیزم ربطی به رزق و روزی نداره من نمیخونم شوهرم میخونه 

در روزی هم خدا رو شکر بازه رو زندگیمون 

زیاد هم به شوهرت گیر نده نذار زندگیت تلخ بشه به خاطر این موضوع 

اگر اعتقاد داشته باشه که میخونه نداشته باشه هم ممکنه چند روز به خاطر شما بخونه بعد دوباره بیخیال شه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین کسی که نماز میخونه و بخواد بخونه نیاز به این حرفا نیست میره میخونه جدیه نیاز نیست بهونه دستش بد ...

نه این چه حرفیه 

گاهی وقتا ما ادما نیاز به راهنمایی داریم تا انسان کامل بشیم.

اسی شوهرش رو دوست داره برای همین میخواد بهترین باشه.

اسی هم ازمون راهکار خواست 

اگه به اجبار بود میرفت درخواست طلاق میداد یا قهر میکرد از خونه میرفت 

مثل خیلی از خواسته های خانوما که باقهر و زور به دست میارن 

اتفاقا اینجا همه گفتن محبت کن بهش . 

طرف اومده تاپیک زده دخترم درس نمیخونه همه اومدن بهش راهکار دادن بعد خوبه بگن اسی بیخیال بزار بچه بیسواد باشه خودش باید انتخاب کنه .

یا طرف اومده میگه شوهرم معتاد شده همه بگن بیخیال خودش میدونه به تو ربطی نداره‌ 

واسه اسی مهمه منم بهش حق میدم که دنبال راه باشه.

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

کتاب چگونه یک نماز خوب بخوانیم رو براش بگیر.خیلی قشنگه 

آقای پناهیان نوشتن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
همینایی که اینحوری نماز و قرانو مسخره میدونن چنان به نفقه و مهریه اعتقاد دارن که ببا و بببن. انگارنه ...

و همین شمایی که اینقدر اعتقاد داری هم پس باید برات مهم نباشه همسرت چند نفر دیگه هم صیغه کنه گلم🤦

و همین شمایی که اینقدر اعتقاد داری هم پس باید برات مهم نباشه همسرت چند نفر دیگه هم صیغه کنه گلم🤦

از نماز ب چی رسیدی؟؟!!

واقعا عبادت اینقدر سخته؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
اسی عزیزم ان شالله شوهرت نماز خون میشه و برکت و ارامش به زندگیت سرازیر بشه. همجنان به اعتقاداتت ایما ...

و همه غربال میشیم

خدا همه ما رو هدایت کنه