2777
2789
عنوان

شوهرم به نماز اهمیت نمیده😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4427 بازدید | 165 پست
نه اتفاقا گرمه پتو رو زدم کنار😅عزیزم این برای من یه دغدغه هست که همسرم به نمازش اهمیت بده.من شوهر خ ...

اسی ب نظرم بگیر بخواب ک‌حسابی اب و روغن قاطی کردی.ب شوهر بدبختم گیر نده.ک کار دستت میده.

همینایی که اینحوری نماز و قرانو مسخره میدونن چنان به نفقه و مهریه اعتقاد دارن که ببا و بببن. انگارنه اینکه همین مهریه رو براساس قران واسه زنها تعیبن کردن. هرجا خوششونه قبول ، هر جا خوششون نیس رد میکنن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین اینجا چ قشگ میگه

أَقِمِ الصَّلاةَ لِذِکْری » ۱۴ طه ، نماز را برای یاد من بپا دار !

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
من خیلییی به نماز و دعا و... اعتقاد دارم خیلی به ادم ارامش میدن ولی این حرف درست نیست چون میلیادرهای ...

سلام گلم. من کلا آدم بحث کردن و ....خصوصا در زمینه اعتقادات و مذهب نیستم اما رزق و روزی فقط مادی نیست....رزق و روزی میتونه رابطه خوب باهنر و فرزندانت باشه...فرزندان سالم و موفق باشه...عمر بابرکت باشه...حال خوب و آرامش روح و روانت باشه و...

کسب که تجربه کرده باشه حضور معنویت در زندگی رو متوجه کلامم میشه...

بچه ها سلام...🙋‍♀️

وَ أَقیمُوا الصَّلاةَ وَ لا تَکُونُوا مِنَ الْمُشْرِکینَ » ۳۱ روم

، و نماز را بر پا دارید و از مشرکان نباشید.

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
نه اتفاقا گرمه پتو رو زدم کنار😅عزیزم این برای من یه دغدغه هست که همسرم به نمازش اهمیت بده.من شوهر خ ...

همینارو بگو بهش و ازش بپرس چرا نمیخونی

دلیلشو به ما هم بگو کنجکاو شدیم

إِنَّني‏ أَنَا اللَّهُ لا إِلهَ إِلاَّ أَنَا فَاعْبُدْني‏ وَ أَقِمِ الصَّلاةَ لِذِكْري»

؛ من اللَّه هستم معبودي جز من نيست! مرا بپرست، و نماز را براي ياد من بپادار.