2777
2789
عنوان

شوهرم به نماز اهمیت نمیده😔😭

4427 بازدید | 165 پست

خانما شوهرم نمازشو نمیخونه😭نمیدونم چکارش کنم کلا زده روی بی خیالی😔من از عواقبش میترسم..چکار کنم نمازشو بخونه؟بخدا یادم میاد اعصابم میریزه بهم🥺😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐

کاری با اینکه زوری نیست ندارم

ولی شما چرا باید اعصابتون ب هم بریزه؟

مگه پرونده اعمال زنو شوهر باهمه من خبر نداشتم

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️

خودت میخونی؟!

سرنمازنخوندن باهاش درگیرشدی تاحالا؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
پس روی نماز خودت بیشتر تمرکز کن چون میتونه بی‌خیالی اونم به تو سرایت کنه

اره منم قبلنا یوقتایی تو نماز صبحم کوتاهی میکردم ولی نمازای دیگه اصلا..الان خدا بخواد میخونم سر وقت..ولیشوهرم اهمبت نمیده😭همش فکر میکنم این حال بدش و اینا از بی نمازیشه😔

میدونم الان یه عده میریزن و تو رو بخاطر دغدغه ت مسخره میکنن ولی از نظر من کااااملا حق داری... از اول ...

نه قبل ازدواج اتفاقا خیییلی مقید بود.بعدش دیگه کم کم نماز صبح نخوند دوباره کم کم نمازای دیگه..یوقتایی خیییلی حالش روبرا باشه اگه دو رکعت بخونه وگرنه نه اصلا نمیخونه😭بخدا از عاقبتش میترسم

مگه اونو توقبر تو میخابونن؟؟

چه ربطی داره؟ چند سالته شما؟

قبل ازدواج هر چقدر برای شما مسخره ی چیزایی ملاک طرف مقابله وقتی بگه آره بعد برعکسشو انجام بده خوبه؟

حالا یکی میخواد براش ملاک نماز باشه یکی مثل شما براش ملاک نباشه.

یه جمله یاد گرفتین بی خودی تو جاهای نامربوط تکرار میکنید

😐😐کاری با اینکه زوری نیست ندارمولی شما چرا باید اعصابتون ب هم بریزه؟مگه پرونده اعمال زنو شوهر باهم ...

چه ربطی داره؟قبل ازدواج هر چقدر برای شما مسخره ی چیزایی ملاک طرف مقابله وقتی بگه آره بعد برعکسشو انجام بده خوبه؟

حالا یکی میخواد براش ملاک نماز باشه یکی مثل شما براش ملاک نباشه.

😐😐کاری با اینکه زوری نیست ندارمولی شما چرا باید اعصابتون ب هم بریزه؟مگه پرونده اعمال زنو شوهر باهم ...

خب گلم اره زندگی هر دوتامونه.یه کلیپی هست میگن اگه فرد بی نماز تو خونه باشه رزق و روزی از خونه میره بنظر منم همینجوره با اینکه شوهرم حقوقش خوبه ولی اصلا برکت نمیکنه یا مثلا میگفت عمرشون کوتاه میشه افرادی که نماز نمیخونن سی چهل ساله بیشتر میمیرن.بخدا میترسم..