بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
پس روی نماز خودت بیشتر تمرکز کن چون میتونه بیخیالی اونم به تو سرایت کنه
اره منم قبلنا یوقتایی تو نماز صبحم کوتاهی میکردم ولی نمازای دیگه اصلا..الان خدا بخواد میخونم سر وقت..ولیشوهرم اهمبت نمیده😭همش فکر میکنم این حال بدش و اینا از بی نمازیشه😔
میدونم الان یه عده میریزن و تو رو بخاطر دغدغه ت مسخره میکنن ولی از نظر من کااااملا حق داری... از اول ...
نه قبل ازدواج اتفاقا خیییلی مقید بود.بعدش دیگه کم کم نماز صبح نخوند دوباره کم کم نمازای دیگه..یوقتایی خیییلی حالش روبرا باشه اگه دو رکعت بخونه وگرنه نه اصلا نمیخونه😭بخدا از عاقبتش میترسم
😐😐کاری با اینکه زوری نیست ندارمولی شما چرا باید اعصابتون ب هم بریزه؟مگه پرونده اعمال زنو شوهر باهم ...
خب گلم اره زندگی هر دوتامونه.یه کلیپی هست میگن اگه فرد بی نماز تو خونه باشه رزق و روزی از خونه میره بنظر منم همینجوره با اینکه شوهرم حقوقش خوبه ولی اصلا برکت نمیکنه یا مثلا میگفت عمرشون کوتاه میشه افرادی که نماز نمیخونن سی چهل ساله بیشتر میمیرن.بخدا میترسم..