2777
2789

امشب تولدمعه شوهرم برگشته میگه برای فردا وقت آرایشگاه گرفتم بمونه برای فردا 😐😐ن حوصله کیک پختن ن استوری هیچییییی هیچییی اینایی که روز تولدشون میرن بیرون چالش و و عکس و ... میگیرن بنظرتون حوصله دارن یا چی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونا برای اینکه فالور گول بزنن برای تبلیغ و لایک و کامنت و ویو استوری تا پول به جیب بزنن اینکارارو میکنن از خوشحالی نیست برای پوله مرده و زنده فالور براشون مهم نیست 

دقیقا منم بغض کردم حالم خوب نیست قبلاً ۱ ماه قبل تولدم ذوق داشتم روز ب روز حالمون بدتر میشه

دقیقا

باورم نمیشه منی که از وقتی به دنیا اومدم یدونه تولدامم از دستم نمیرفت

امسال میشه دومین سالی که تولد نگرفتم

دقیقا منم بغض کردم حالم خوب نیست قبلاً ۱ ماه قبل تولدم ذوق داشتم روز ب روز حالمون بدتر میشه

کاش همه مشکلات تولد گرفتن بود بیخودی داری سره ی مساله که انقدر مهم نیست خودتو عذاب میدی 

اونا برای اینکه فالور گول بزنن برای تبلیغ و لایک و کامنت و ویو استوری تا پول به جیب بزنن اینکارارو م ...

آخه مشکل اینجاست بلاکر نیستن فامیلن بزور ۲۰۰ تا فالور دارن 

کاش همه مشکلات تولد گرفتن بود بیخودی داری سره ی مساله که انقدر مهم نیست خودتو عذاب میدی

😢هعیی اینکه روز تولدت غمگین باشی بنظرم مشکل کوچیکی نیست یعنی حتی یه نفر نیست که بخواد برای خوشحالیت تلا ش کنه حتی یه شاخه گل :) مشکل اینه خاهر

آخه مشکل اینجاست بلاکر نیستن فامیلن بزور ۲۰۰ تا فالور دارن

مثل دوستم برای اینکه بقیرو حرص بده خودشو به سختی میندازه حتی کادوی روز زن  گفت بریم باهم بخریم که استوری کنه مثلا شوهرش خریده بقیه رو حرص بده 

هر چیزیو باور نکن ادما متظاهر تر و دورو تر این حرفان 

ندیدی از این ادما ؟

حتی یلدا کیک خرید میز چید ولی با شوهرش قهر بودن فقط مجبورش کرد عکس بندازن بعد شوهرش رفت پیش رفیقاش  خودش میگفت تا فردا میز همونجور موند یسری و ریخت دور 

میگفت ولی از اینکه فامیلم و اشناها حرص خوردن حالم جا اومد