2777
2789
عنوان

یک نصیحت خواهرانه🙂

163 بازدید | 22 پست

از من ب عنوان کوچیک شما یه حرف رو آویزون گوشتون کنین که مردها تحت هیچ عنوانی حتی اگر عاشق ترین مرد دنیا باشن حتی اگه فکر میکنید بی حد شمارو دوس داره هیچ وقت هیچ وقت طرف خانوادشون رو به شما بعنوان زنشون نمیدن!!!!

اینو کسی داره بهتون میگه ک با عشقو عاشقی ازدواج کرد و فکر نمیکردم هیچ مردی تو دنیا عاشق تر از همسرم باشه

ولی من به این باور رسیدم ک مردها حتی با داشتن بدترین خانواده بازهم همیشه ب حق و ب ناحق از خانوادشون پشتیبانی میکنن و این یک حقیقت تلخه

همسر من خانوادش کسایی هستن که حتی تو ازدواج ما ی هزار تومانی هم پرداخت نکردن خداشاهده کوچیکترین کمکی حتی بقدر یک ارزن ازش تابحال نکردن ولی با این حال امشب فهمیدم منی که بخاطرش فقط با ۲۰ سال سن حاظر شدم از خانوادم ک بیشترین ارزش و بهارو برای من میپرداختن کیلومتر هااا دور بشم و بیام شهر غربت کنار اون بمونم و بی مهری های خانوادشو ببینم و دم نزنم... آخ از زندگی ک خیلی ناعادلانس💔

من به خاطر این مرد چه زجر های زیادی کشیدم رو فقط خدا عالمه و بس

* ازتون خواهش میکنم تمنا دارم اگر نخواستین مرحم باشین روی زخمم نمک نپاشین دلم خیلی پره💔

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راهتو عوض کن شیوتو عوض کن

مردا کلا بعد ازدواج خانواده دوست میشن نمیدونم داستان چیه اما من ب شخصه حرفی جلوش نزدم تابحال راجب خانوادش اون ی چیزایی دیده و فهمیده گفته چرا نمیگفتی گفتم مهم نبوده برام 

اگه میخواید منو بشناسید باید بگم ن ضد زنم ن ضد مرد فقط واقع بینم تو تاپیکا میگن وقتی خیانتی از مرد متاهل هست مقصر فقط مردء نفر سوم بی تقصیره چون ب ما متعهد نیست ،از وقتی این جمله اومده خیانتا بیشتر و بیشتر شده ولی باید بگم اشتباهه اون نفر سومم مقصره میخواد متعهد باشه میخواد نباشه، با این مدل روشن فکریا و حرفا داریم باعث میشیم عذاب وجدانا از بین بره انسانیت بمیره متعهد و غیر متعهد نداریم در برابر هم مسئولیم نباید بهم اسیب بزنیم                        درست یا غلط فکرء من اینه                   .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چقد مثل منی.ولی خانواده اون تو یک ماهی که رفتم شهرشون زندگی کنم زهراشون به چشم شوهرم میمد حمع کرد اومدیم تهران باز

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

حالا که حرف تجربه ستتجربه منم میگه خودخواه باشید بمحص ک دیدین شوهرتون پول دسشه..در صورتیکه خرجای ضرو ...

لایک

اگه میخواید منو بشناسید باید بگم ن ضد زنم ن ضد مرد فقط واقع بینم تو تاپیکا میگن وقتی خیانتی از مرد متاهل هست مقصر فقط مردء نفر سوم بی تقصیره چون ب ما متعهد نیست ،از وقتی این جمله اومده خیانتا بیشتر و بیشتر شده ولی باید بگم اشتباهه اون نفر سومم مقصره میخواد متعهد باشه میخواد نباشه، با این مدل روشن فکریا و حرفا داریم باعث میشیم عذاب وجدانا از بین بره انسانیت بمیره متعهد و غیر متعهد نداریم در برابر هم مسئولیم نباید بهم اسیب بزنیم                        درست یا غلط فکرء من اینه                   .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

همسر نا لایق من ای کاش میدونستی اونی ک در آخر کنارت میمونه من هستم نه خانوادت ک کمترین بهایی رو بخاطرت نپرداختن و به فکر تو و آیندت نبودن🙂

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇
شوهر تو اینجوریه، شوهر من همیشه پشتمه

تابحال تو این ۲ سال فکر میکردم پشتمه ولی جا زد💔🙂

خدا همسر شمارو براتون نگه داره

تو فکر نباش ماهم همینطوریم 

خوبه گفتی من ازدواجم سنتی بود فکر کردم فقط منم اینطورم 

بعد ۱۲سال زندکی مشترک دیگه متوجه شدم از بدی خانوادش نباید جلوش بگم 

ولی انقدر جیزا تو دلم هست ممکنه یه روز منفجر بشم 

درظاهر میگم که خوبیم باهم 

نمیدونم شایدم من سخت میگیرم 

کاش با شوهرم و بچه هام تو یه کلبه وسط جنگل زندگی میکردیم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
همسر نا لایق من ای کاش میدونستی اونی ک در آخر کنارت میمونه من هستم نه خانوادت ک کمترین بهایی رو بخاط ...

هیچ وقت تو موقعیتی قرارش نده بین تو و اونا یکیو انتخاب کنه چون معمولا مردا خانواده رو انتخاب میکنن 

پس با سیاست بیشتری یه جاهایی چشم پوشی کن 

شاید ماهم باشیم در مقابل خانوادمون همینکارو کنیم 

بمیرم واسه دل خودمون زنا 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم