2777
2789
عنوان

خانومامیخوام برم خونه نویی دوستم تا100تومن چی پیشنهادمیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 144439 بازدید | 1190 پست
نه قسم خوردم باباچه ادمایی هستین ☹️☹️

ببین اگه میخوای حالشو بگیری و مثل خودش باشی تو هم پول بزار تو پاکت

ولی اگه نه گلدون گل بگیر هم زیر ۱۰۰ تومنه هم قشنگه برو گلخونه گل های قشنگ هست زیر ۱۰۰ تومن هم هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین اگه میخوای حالشو بگیری و مثل خودش باشی تو هم پول بزار تو پاکتولی اگه نه گلدون گل بگیر هم زیر ۱۰ ...

گلخونه بیرون شهراخه اونایی داخل شهرگرون دوتاکاکتوس میشه صد🥴اونم ازین کوچولوها

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

فک نمیکنم سرکاری باشه چون منم دوست صمیمیم ک همیشه رفت و آمد داریم میخواست بیاد خونم تو گروه دوستام گ ...

عکسشونزاشتی من ازین مدلازیادپیش اومده ولی الان عاقل شدم باهرکی مثل خودش 😎

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

اول کادوموجورکنم بعدهماهنگ کنم باهاش اخه صدتومنی خیلی سخت 🤣🤣🤣

هنوز تصمیم نگرفتی 🥴خب تو هم مثل خودش پول بذار تو پاکت بده 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
🤣🤣🤣🤣چه کنم دیگه

خدا خیرت بده ، خیلی باحالی اول صبحی کلی خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣 کاش تو دوست من بودی، همین دلقک بازیات برام یه دنیا میارزید، خرجتم میدادم ازت توقعی هم نداشتم، فقط باهم میگفتیم میخندیدیم😂😂😂😂😂😂

دو تا فلافل بخر ببر با هم بخورید

وای خدا نکشتت  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹