2777
2789
عنوان

خانومامیخوام برم خونه نویی دوستم تا100تومن چی پیشنهادمیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 144439 بازدید | 1190 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نخوندم کامنت ها رو. نمیدونم سن ات چقدره و متاهلی یا مجرد

ولی نظرم‌اینه کلا چیزی نخر

یه بستنی سنتی ازین‌ نیم یا یک کیلویی بخر ببر

اسمش کادو نیست ولی دست خالی هم‌نرفتی و شیرینی هست

بچه هابخداسرکاری نیس این بارچندم قسم خوردم مردم ازارکه نیستم ازبس بانمکم تاپیکام پربازدیدمیشه🤣🤣هی ...

ولی معلومه سرکاریه ها 

چون دیگه همه میدونن چه مدل تاپیکهایی خیلی پربازدید میشه 

دوستم اومد خونم از این شکلات جعبه آیا آورد روشن نوشته ۸۷تومن میخوای عکس بدم؟

کوبزاراینجاگفتن میشه مرسی❤️❤️

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

ولی معلومه سرکاریه ها چون دیگه همه میدونن چه مدل تاپیکهایی خیلی پربازدید میشه

نه قسم خوردم باباچه ادمایی هستین ☹️☹️

بچه هابخداسرکاری نیس این بارچندم قسم خوردم مردم ازارکه نیستم ازبس بانمکم تاپیکام پربازدیدمیشه🤣🤣هی ...

بسته های قهوه آماده هست مارکهای ایرانی طعمش هم خوبه قیمتها هم حدود 100 فکر کنم دارن . از اونها بخر  مناسب و تا حدی قابل قبول

نخوندم کامنت ها رو. نمیدونم سن ات چقدره و متاهلی یا مجردولی نظرم‌اینه کلا چیزی نخریه بستنی سنتی ازین ...

نه چرانخرم 20ماهه ردشده وقت جبران😎

نه قسم خوردم باباچه ادمایی هستین ☹️☹️

کی میری خونش ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
ولی معلومه سرکاریه ها چون دیگه همه میدونن چه مدل تاپیکهایی خیلی پربازدید میشه

فک نمیکنم سرکاری باشه چون منم دوست صمیمیم ک همیشه رفت و آمد داریم میخواست بیاد خونم تو گروه دوستام گذاشتم هر کی دوست داره بیاد فلانی میخواد بیاد یکی از دوستای دیگم ک موقع مدرسه آخرین بار بود همون دیدیم گفت منم میام و اومد از این شکلات ای جعبه ای آورد۷۸تومن