2777
2789
عنوان

خانومامیخوام برم خونه نویی دوستم تا100تومن چی پیشنهادمیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 144439 بازدید | 1190 پست
هنوز تصمیم نگرفتی 🥴خب تو هم مثل خودش پول بذار تو پاکت بده

میخوام باکلاس باشم 😎😎پول روخرج میکنه میخوام یه چیزبخرم تاابدتوذهنش ثبت بشه🤣

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی پیج در مورد علاقه به آشپزیتو دیدم گفتم شاید سر نزنی اینجا میپرسم

نهار و شام همزمان میپزی یعنی دو جور ؟ غذای شب مونده میشه که شما هم که علاقه داری به آشپزی 

برای مدرسه بچه ها برا شش روز سه زنگ تفریح بگو چی بذارم؟

🤣🤣🤣🤣چه کنم دیگه

بدون شوخی از گوگل سرچ کن فیلم طرز تهیه کیک چایی اشپزخونه کوچیک من 

ی کیک خوشمزه عین بیرون پف دار میشه فقط وسایلت نباید کهنه باشه  

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خدا خیرت بده ، خیلی باحالی اول صبحی کلی خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣 کاش تو دوست من بودی، همین دلقک بازیات برام ...

همیشه بخندی جیگر🤩🤩

میخوام باکلاس باشم 😎😎پول روخرج میکنه میخوام یه چیزبخرم تاابدتوذهنش ثبت بشه🤣

مجسمه بیلاخ بخر براش 😂

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

برون ارزون فروشی ها اینا که ظرف و لیوان و همه چیز 10، 20، 30، 40، 50 تا صد میدن برو یک چیزی بخر براش 

جنس هاشون ایرانی هست ولی توش چیز خوب هم پیدا می شه مامانم و خواهرام لیوان برای دم دستی خریدن خیلی خشگله دستی صد تومن 

اسی پیج در مورد علاقه به آشپزیتو دیدم گفتم شاید سر نزنی اینجا میپرسمنهار و شام همزمان میپزی یعنی دو ...

نه مگه خونه مامیمونه همون وعده خورده میشه ماخانوادگی هممون لاغریم ولی استعدادخوردنمون ماشاا..🤣🤣هم ناهارهم شام خودمم بچم مهرمیره اول ایده پیداکنم بهت میگم

برون ارزون فروشی ها اینا که ظرف و لیوان و همه چیز 10، 20، 30، 40، 50 تا صد میدن برو یک چیزی بخر براش ...

عه ببیننیددوستان هس بازهی نگیدنیس مرسی قشنگم میرم🤩🤩