2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه بپرسم عمدی بود یا سهوی؟

عمدی:)

شوهرم خیانت کرد میخواستم طلاق بگیرم سقطش کردم چون دادگاه به زن حامله اجازه جدایی نمیده حتی تا دادگاه هم رفتیم برای طلاق ولی شوهرم ولکنم نبود طلاقم نداد برای سال ۱۴۰۰ بود قضیه تا الانم خوش حالم که سقطش کردم چون هنوزم ته دلم شوهرم نبخشیدم نمی تونم مثل گذشته دوستش داشته باشم خوب کاری کردم بچه میاوردم توی این زندگی؟بسه دوتا دخترام سر اون قضیه عذاب کشیدن دختر بچه ۳ ساله ام اون شب که اومدم شهر خودم از دوری پدرش تشنج کرد :)

خوشحالی؟به نظرم هرچی باشه بازم تلخه

اره خوش حالم چون شوهرم خیانت کرد بهم دادگاه اجازه طلاق نمیداد وقتی حامله بودم خیلی سعی کردم طلاق بگیرم به صد دادگاه کشوندمش طلاقم نداد نمی خواستم یه بچه دیگه رو وارد این دنیا کنم 

خودم بچگی محیط بد بزرگ شد چیا که ندیدم هنوزم وقتی فکر میکنم دلم برای خودم میسوزه اون شبی که خبر خیانت شوهرم شنیدم دخترام برداشتم رفتم خونه بابام بچه ۳ سالم از دوری پدرش تشنج کرد! این پدر برای دوتای دیگه چکار کرد که برای سومی بکنه الانم نمی خوام سومی بیارم الکی داره خرم میکنه که بیارم