2777
2789
عنوان

ی کمک نیاز دارم

57 بازدید | 4 پست

من دو سه ماه پیش به ی شخصی ۳ تا عکس از سینم دادم اونم از زاویه خیلی خیلی نزدیک من فکر میکردم طرف پزشکه چون پروانه طبابت و... برام فرستاد ویس و .. که ثابت کنه زنه پشت سر هم ،هم عکس خودشو و دخترشو میفرستاد که بکه زنه و باید بهش اعتماد کنم من یکم ترسیدم اما به هرکس گفتن گفتننه این ی مرد بوده من الان ترسیدم بابت اینکه نکنه این فرد فامیل بوده و خواسته ی جوری ازم عکس بگیره که بعدا برا پدرم بفرسته و اینا تو این عکسا که کلا دوتا عکس از لباس زیرم و ی دونه سینم بود اونم به هیچ‌عنوان صورتم و جای دیگه بدنم مشخص نیست از قسمت گردی نوک سینه گرفتم چون من مشکل داشتم با اینجه مجردم از سینم شیر میومد و این شخص گفت دولت فرستاده و ...من ابله بی‌شعور باور کردم ممکنه فامیل بلشه و پخش کنه اون زمان یادم نیست اما فکر کنم عکس فتوشاپ شدم رو پروفایل تلگرام بود ممکنه تهدیدم کنه تروخدا یکی بهم بگی دارم خفه میشم از استرس

عنتم نمتونه بخوره برو بخواب

اولا کی گفته که اون سینه توعه !!!!

کی گفته که اون اکانت مال تو بوده فیکتو زدن چت کردن 

سوما تو دنیای الان انقد عکس از سرو ته همه هستتت که تا به عکس تو برسه پیر شدی 

اکانتتو دیلیت کن 

اون اقا هر کی وه هست از همه جا بلاک فور اور 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عنتم نمتونه بخوره برو بخواباولا کی گفته که اون سینه توعه !!!!کی گفته که اون اکانت مال تو بوده فیکتو ...

واقعا راست میگی؟همیشه حسرت بقیه رو میخورمکه به هیچ عنوان کسی بدنشون رو ندیده حس نجاست دارم حس میکنم نجسم