2777
2789
عنوان

تحصیل کردن پول میخوااااد

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 31 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کتابای پارسال رو بخر چاپ 402

کتابای حقوق هرسال با سال بعد تحلیلیاش فرق می‌کنه تغییر زیاد دارن مخصوصا اینکه هرسال رویه قضایی و رای وحدت رویه و کوفت و زهرمار جدید میاد نهایتا بخوام دست دوم بخرم باید کتابایی که مهم نیستنو بخرم اونم فرقی باهمین نمی‌کنه دیگه مجبورهم همین چاپ جدید بخرم تا اگه بعدا هم خواستم بفروشم چاپشون خیلی قدیمی نباشن

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
کتابای حقوق هرسال با سال بعد تحلیلیاش فرق می‌کنه تغییر زیاد دارن مخصوصا اینکه هرسال رویه قضایی و رای ...

آهااان 

فکر کردم کنکوری هستی 

موفق باشی عزیزم 

به زبون میگی نه تومن!نه تومن برای من کم نیست پدری که میره کارگری و صبح تا شب عرق می‌ریزه برای نون حل ...

۹ تومنو باهم نمیخواد بده ک میتونی کم کم کتاب بخری 

به هرحال پدری که بچه دار میشه باید فکر ایندشم باشه 

تو همون بتدریج از دیوار کتاب بخری به خانوادت فشار نمیاد خودتم یه همت کنی قبولی 

آهااان فکر کردم کنکوری هستی موفق باشی عزیزم

قربونت عزیزم

توام همینطور  

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
۹ تومنو باهم نمیخواد بده ک میتونی کم کم کتاب بخری به هرحال پدری که بچه دار میشه باید فکر ایندشم باشه ...

هنوز وضعیت مالی ضعیف ندیدی گلم ،گاهی شرایط اینقدر سخت میشه که فقط لقمه نونی بخوری کتاب جای خود ،اینقدر آدم ها مخصوص پدر خانواده توفشاره که دیگه درک نوجوان واسش خارج از توانشه

هنوز وضعیت مالی ضعیف ندیدی گلم ،گاهی شرایط اینقدر سخت میشه که فقط لقمه نونی بخوری کتاب جای خود ،اینق ...

نمیدونم راس میگی من چون تاحالا همچین مشکلی نداشتم نمیتونم درک کنم 

حالا برای من بابام کتاب تست کلاس نوشت ازمون نوشت ولی بازم نمیخونم😂😂

نمیدونم راس میگی من چون تاحالا همچین مشکلی نداشتم نمیتونم درک کنم حالا برای من بابام کتاب تست کلاس ن ...

اره گلم تاوقتی شرایط نداشته باشی واقعا نمیشه درک کنی ،مشکل مالی تمام زندگی تحت تاثیر قرار میده مخصوصا این سالها