2777
2789
عنوان

جوابم به این خواستگار چی باشه آخه 🤦😭

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 37 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی میگی شما؟😂😂😂😂😂 یه جعبه شیرینی بگیر با خودت آشتی کن عزیزم بنده خدا حرف بدی نزد که.نظرشو نوشت

دقیقا  حرف بدی ننوشت

گفت سن خودت هم برای مادر شدن در نظر بگیر  

چه ربطی به عقده داشت

اگه مشکلت بخاطر درخواست بچه آوردنشه که به نظرم نگرانی بی موردی 

تا مراحل آشنایی  نامزدی عقد و عروسی رو طی کنی یکی دو سالم از زندگی مشترکتون بگذره شما ۳۰ رو رد کردید و از سن مادر شدنتون میگذره

اگه مشکلت بخاطر درخواست بچه آوردنشه که به نظرم نگرانی بی موردی تا مراحل آشنایی نامزدی عقد و عروسی ر ...

چقد تلخه واقعیت 😭

امضام 😔😔

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

خب با توجه به شرایطتون یکم دیره برای خوندن امتحان مهندسی و استخدامی و مستقل شدن 

و اگه خواستگار دیگه و بهتر از این ندارین  و ایشون هم اگه ۶۰_۷۰درصد ایده ال هاتون رو دارن بله رو بگید 

یه مادر ۲۸ ساله بهتر از یه مادر ۳۵ سال یا این حدود هستش